Θαυμαστὲς καὶ λάτρεις …«περιουσίων» σφαγέων μᾶς κυβερνοῦν!

Τον περιούσιο πράκτορα των Τραπεζιτών κι έναν από τους μεγαλυτέρους δολοφόνους εκατομμυρίων αμάχων της Ρωσσίας, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, θέλει να βλέπει στο γραφείο της βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, η φωστήρω κ.Χαραλαμπίδου.

Αφού υπάρχει ακόμα …«αγοραστικό κοινό», γιατί να μην κάνουν καριέρα ακόμα κι επάνω στα πτώματα των εκατομμυρίων Ρώσσων που δολοφονήθηκαν με εντολές του Λένιν και του Τρότσκυ;

Αν νομίζετε ότι αυτοί στην ISIS είναι κλέφτες και αδίστακτοι δολοφόνοι, θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες του …«περιουσίου» Λένιν, στην περίφημη επιστολή του προς τον Μολότοφ, για την δολοφονία όσων περισσοτέρων ιερέων ήταν δυνατό, και την λεηλασία του χρυσού των εκκλησιών, των μοναστηριών κλπ.

(Από την βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ letter from Lenin)

Για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά …ένα απόσπασμα του αρρωστημένου δολοφόνου Λένιν για να καταλάβετε την …«συνεισφορά» του στην ανθρωπότητα και τον πολιτισμό:

«…Στο συνέδριο του κόμματος, να διευθετήσεις μυστική συνάντηση για αυτό το θέμα με όλους ή σχεδόν όλους τους αντιπροσώπους, μαζί με τους ανωτέρους λειτουργούς του GPU [πρόδρομος της KGB], του Λαϊκού Κομισαριάτου Δικαιοσύνης, και του Επαναστατικού Δικαστηρίου. Σε αυτή την συνάντηση, να περάσεις μυστικό ψήφισμα του συνεδρίου ότι η κατάσχεση πολύτιμων κειμηλίων από μονές, μοναστήρια και εκκλησίες θα πρέπει να εκτελεσθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, και στο συντομότερο δυνατόν διάστημα. Όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπροσώπους του συντηρητικού κλήρου και της συντηρητικής μπουρζουαζίας καταφέρουμε να εκτελέσουμε για αυτόν τον λόγο, τόσο το καλλίτερο. Θα πρέπει να διδάξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ένα μάθημα τώρα, έτσι ώστε να μην τολμήσουν καν να διανοηθούν να προβάλουν οποιαδήποτε αντίσταση για αρκετές δεκαετίες.»

O Molotov ήταν ελεγχόμενος από την περιούσια σύζυγό του, που αργότερα κατηγορήθηκε για κατασκοπεία από τον Stalin.

Δεν είναι τυχαίο που η Δύση δεν αναφέρεται ποτέ στα αρρωστημένα εγκλήματα των …«περιουσίων» Μπολσεβίκων Λένιν, Τρότσκυ κλπ αλλά εστιάζει αποκλειστικά στον Stalin που προκάλεσε λιγότερους θανάτους, και πάλι όμως με την επίβλεψη ενός …«περιουσίου» δολοφόνου που λεγόταν Genrikh Yagoda. 

Πώς γίνεται όμως ο μέσος κομμουνιστής να είναι τόσο βλάκας ώστε να θεωρεί …σύμπτωση (!) ότι περισσότεροι από το 80% των μελών της πρώτης Σοβιετικής Κυβερνήσεως ήταν μειονοτικοί …«περιούσιοι», που είχαν άριστες σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες και τους πολιτικούς των Δυτικών χωρών, και που τα εγκλήματά τους ήταν απείρως μεγαλύτερα και αδικαιολόγητα αυτών του Χίτλερ.
Πώς γίνεται ο μέσος κομμουνιστής να είναι τόσο βλάκας ώστε να θεωρεί …σύμπτωση ότι οι ιδρυτές σχεδόν όλων των κομμουνιστικών κομμάτων στον πλανήτη ήταν επίσης …«περιούσιοι».
Πώς γίνεται να ΜΗΝ συνειδητοποιούν τα μέλη του εργατικού κινήματος ότι η δημιουργία του ΚΚΕ από τον Abraham Benaroya, έναν περιούσιο ΜΗ Έλληνα, ΜΗ εργάτη και ΜΗ κάτοικο Ελλάδος εμπεριέχει «κάτι» … το περίεργο;
Πώς γίνεται να θεωρούν ΓΝΗΣΙΑ μία κλασσικότατη έγχρωμη επανάσταση (τύπου Soros), από ανθρώπους στενά συνδεδεμένους με την διεθνή τοκογλυφική μαφία;

Και κάτι ενδιαφέρον που προέκυψε ψάχνοντας για τον σιωνιστή τοκογλύφο Schiff, τον άνθρωπο των Rothschild, που χρηματοδότησε τον …«περιούσιο» «επαναστάτη» Trotsky…
Mαθαίνουμε ότι η κόρη του υπερθερμασμένου λωποδύτη Al Gore έχει παντρευτεί τον δισέγγονο του τοκογλύφου Schiff κι εγγονό του Τραπεζίτη, ιδιοκτήτη της New York Post και Αρχηγό των …ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Mortimer Schiff.

Η κομπίνα των φόρων για την «υπερθέρμανση» στήθηκε από τους τοκογλύφους και δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη την πίστεψαν, την αποδέχτηκαν και πληρώνουν αδιαμαρτύρητα έναν ακόμα φόρο για μία ανυπόστατη απειλή.

Σίγμα

Υ.Γ.

ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply