Κοντά στούς δολοφόνους τοῦ Γκιόλια;

Κοντά στούς δολοφόνους τοῦ Γκιόλια;

«…Οι κωδικοποιημένες γραπτές συνομιλίες δείχνουν – σύμφωνα με την αστυνομία – ποιοι και γιατί σχεδίαζαν την ενεργοποίηση της Σέχτας.
Μάλιστα σε αυτές τις επικοινωνίες τους έγραφαν την λέξη «κορώνα» αναφερόμενοι στην Σέχτα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
…»

Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στους δολοφόνους του Γκιόλια-Πού στρέφονται οι έρευνες

Κοντά στον εντοπισμό των δολοφόνων του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί, καθώς οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής αποκωδικοποιώντας τις επικοινωνίες κάποιων από τα έγκλειστα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, με τον «Ιάσονα», τον Χριστόδουλο Ξηρό και την Αγγελική Σπυροπούλου ευελπιστούν να «πέσουν επάνω» στον σκληρό πυρήνα της Σέχτας Επαναστατών.
Οι κωδικοποιημένες γραπτές συνομιλίες δείχνουν – σύμφωνα με την αστυνομία – ποιοι και γιατί σχεδίαζαν την ενεργοποίηση της Σέχτας.
Μάλιστα σε αυτές τις επικοινωνίες τους έγραφαν την λέξη «κορώνα» αναφερόμενοι στην Σέχτα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Η λέξη αυτή εμφανίζεται στις κωδικοποιημένες συνομιλίες κρατούμενου στον «Νίκο» δηλαδή στον Χριστόδουλο Ξηρό, αλλά και σε άλλη συνομιλία με τον «Χάρη».
Προφυλακισμένο μέλος των Πυρήνων γράφει σε επιστολή προς τον Αλβανό Χάρη, αφού του δίνει οδηγίες πως να ενοικιάσουν σπίτι: «Για αυτό πρέπει να περάσουμε πρώτοι στην επίθεση. Πρέπει να τους εκδικηθούμε για όλα αυτά που έχουν κάνει».
Χαρακτηριστικά είναι όσα γράφονται σε επιστολή μετά την αποτυχημένη επίθεση στο ΑΤ Ιτέας. «Αν είναι αλήθεια αυτά που λέν οι μπάτσοι θα είχαμε 5-6 ξαπλωμένους. Αλλά αυτά έχει η ζωή και η επανάσταση. Παρόλα αυτά το θέμα πήρε αρκετή δημοσιότητα και είχε έναν αντίκτυπο. Επίσης θα δινόταν η ευκαιρία στην κορώνα να επανεμφανισθεί δυναμικά κάτι που θα θέλαμε διακαώς. Θα μας δοθεί όμως η ευκαιρία στην συνέχεια».
«Ψάχνουμε στους υπολογιστές, τα USB και τις κάρτες μνήμης την προκήρυξη με την οποία η Σέχτα θα ανελάμβανε το αιματοκύλισμα του ΑΤ Ιτέας» λέει αξιωματικός τις ασφαλείας στο «Πρώτο Θέμα».

πηγή

(Visited 99 times, 1 visits today)
Leave a Reply