Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;

Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;4O γνωστός κλόουν και ναρκομανής Elton John μποϊκοτάρει τους gay σχεδιαστές μόδας Dolce & Gabbana (που υπήρξαν και ζευγάρι παλαιότερα), επειδή δήλωσαν, άκουσον άκουσον, ότι είναι ...ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στην υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

Η ελευθερία της απόψεως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, εφόσον αντιτίθεται στην ατζέντα της Νέας Τάξης. Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;5 Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;3 Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;2 Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;6

Εννοείται ότι η εφημερίδα παίρνει το μέρος του Elton John, επαναφέροντας στο προσκήνιο φορολογική υπόθεση των Ιταλών σχεδιαστών και μεταφέροντας μόνο τα αρνητικά σχόλια γύρω από την άποψή τους.

Για τον Elton John …δεν βρήκαν τίποτα το αρνητικό να μας θυμίσουν..
Ούτε φυσικά παρέθεσαν τα εκατομμύρια αρνητικά σχόλια εναντίον των δικών του γελοίων απόψεων.

Έτσι παίζεται το παιχνίδι της προπαγάνδας  χωρίς καν η εφημερίδα να παίρνει ανοικτά θέση.
Απλά διαλέγοντας σκόπιμα μόνο τα αρνητικά σχόλια τρίτων και αναφέροντας …«τυχαία» αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν,  οδηγεί τον άσχετο αναγνώστη να συμπεράνει ότι οι «κακοί» Dolce και Gabbana …είπαν κάτι «πραγματικά κακό» .

Πάντως παιδιά που ενηλικιώθηκαν ζώντας με ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι ΚΑΤΑ του γάμου ομοφύλων ζευγαριών.
Δήλωσαν επίσης ότι η ζωή τους δεν υπήρξε ΟΥΤΕ φυσιολογική …ΟΥΤΕ ευχάριστη.Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;1
Συμπαράσταση στους Dolce & Gabbana από παιδιά που μεγάλωσαν με ομόφυλα ζευγάρια.
Τους ζητούν να συνεχίσουν τον αγώνα τους υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας, παρά την επίθεση που θα δεχθούν από το σύστημα.

Lettera a Dolce e Gabbana da sei figli cresciuti da coppie gay: «Grazie per il vostro coraggio»

Ξέρουν καλά ποιες ουσίες προκαλούν γενετική απόκλιση…
Αλλά αυτός είναι ο σκοπός τους… 

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;

Στο μεταξύ…
…ξεκίνησαν τα …όργανα!

Όλοι κατά των …εχθρών της νέας τάξεως!Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;12

Και ξαφνικά …εθίγησαν οι φεμινίστριες με μία φωτογραφία από διαφήμιση των Dolce & Gabbana του …2007 και ζητούν να γίνει …μποϋκοτάζ στα ρούχα τους, γιατί δήθεν διαφημίζουν …ομαδικό σεξ.Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;11

Στο ίδιο στυλ υπήρξαν όμως και διαφημίσεις του Calvin Klein, αλλά εκεί …τσιμουδιά, διότι ο Klein είναι και …«περιούσιος».Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;9

Δεν τους ενόχλησε ποτέ που ολόκληρη η βιομηχανία πορνό βασίζεται στον εξευτελισμό της γυναίκας και ξαφνικά προσεβλήθησαν, …«συμπτωματικά», μετά την ανοικτή στήριξη των δύο Ιταλών σχεδιαστών στην παραδοσιακή οικογένεια και την αντίθεσή τους στην υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Το σύμπαν αρχίζει να συνωμοτεί και πάλι   εναντίον των Dolce & Gabbana, που τόλμησαν να κινηθούν ενάντια στην ατζέντα της Νέας Τάξεως.

Menacing or Marketing? D&G’s Controversial Ad

Δεν είναι για όλους η ίδια αντιμετώπιση, με την ίδια θεματολογία στις φωτογραφήσεις…
Εδώ από τον …«περιούσιο» Calvin Klein, που ούτε ενόχλησε μα ούτε και συζητήθηκε προφανώς…
Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;8Μα και η φωτογράφηση των DG από το 2007 πάλι δεν ενόχλησε…!!!
Τώρα όμως…!
Ποιός (τολμᾶ νά) διαφωνῇ μέ τήν υἱοθεσία παιδιῶν ἀπό ὁμοφυλοφίλους;10
Και έχει πολλές, παρόμοιες με άλλους συνδυασμούς…
Αλλά αυτές πέρασαν από την Νέα Τάξη χωρίς πρόβλημα..

 

 

(Visited 125 times, 1 visits today)
Leave a Reply