Φιλέλληνες γερουσιαστές;

O Bob Menendez είναι ένας γερουσιαστής που κέρδισε πολλές ψήφους Ελλήνων της Αμερικής, διότι φαινόταν ότι στήριζε τα δικά μας δίκαια, σε σχέση με τους γείτονες.
Μάλιστα τώρα που ο Erdogan έχει πέσει σε δυσμένεια οποιαδήποτε διατεταγμένη επίθεση προς την Τουρκία εκλαμβάνεται από πολλούς ως «φιλελληνική» θέση.

Τέτοιες «φιλελληνικές» εκφάνσεις είχε κι ο Joe Biden, αλλά μετά την εκλογή του φυσικά τις …ξέχασε όλες.
Στα χαρτιά που έστελναν στους Έλληνες των ΗΠΑ έγραφαν FYROM, όπως κάνει ο ΟΗΕ, αλλά ως χώρα οι ΗΠΑ συνέχισαν και συνεχίζουν να αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
Και η γειτονική χώρα στέλνει κανονικά στρατιώτες στις επιθέσεις του ΝΑΤΟ σε τρίτες χώρες, παρά το ότι δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ ενώ φιλοξενεί στο έδαφός της Αμερικανική Βάση. 

Ειδικά αν δεν ξέρει κάποιος τι υπεστήριζε ο Bob Menendez τότε που η Τουρκία ήταν απαραίτητη για την επέκταση της Νέας Τάξεως, μπορεί να πιστέψει   ότι υπάρχουν πολιτικοί που θα πήγαιναν κόντρα στην Νέα Τάξη, για να υπερασπιστούν την ιστορία μας.
Ο Bob Menendez είναι πολιτικάντης και συμφεροντολόγος και γνωρίζοντας τον αριθμό των Ελλήνων στο New Jersey όπου εκλέγεται που είναι 70.000 και τον αριθμό των Σκοπιανών εκεί που είναι 5.500 … δεν είναι κι εντελώς βλάκας σε επίπεδο ψηφοθηρίας.
Ο φιλέλληνας Bob Menendez λοιπόν  πρόκειται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για διαφθορά τις επόμενες ημέρες.
Ενώ εκκρεμεί ακόμα μία παλαιότερη έρευνα εις βάρος του σχετικά με την λήψη «υπηρεσιών» από ανήλικες πόρνες σε χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply