Ανταγωνιστικότητα στα προϊόντα διάτροφής σημαίνει …περισσότερα δηλητήρια και σκουπίδια στον οργανισμό μας.
Οι χώρες που μας φέρνουν ως παράδειγμα ανταγωνιστικότητας προς μίμηση εξάγουν θάνατο στην τιμή του κρέατος. Η σκόπιμη απουσία ουσιαστικού ελέγχου στην διακίνηση κρέατος έπεισε τους Έλληνες ότι ακόμα κι αν προτιμούν Ελληνικά κρέατα στο πιάτο τους μπορεί να φτάσει εν αγνοία τους Βουλγαρικό άλογο κούρσας. Κι αυτό αύξησε τις πωλήσεις των εισαγόμενων φθηνών κρεάτων, πλούσιων σε διοξίνες.
Μας καθησυχάζουν οι πράκτορες όμως… Για να μην χάσουν λεφτά τα ξένα συμφέροντα.
ΕΦΕΤ: Σε ασφαλή επίπεδα για την υγεία του καταναλωτή οι διοξίνες στο κρέας
Σε επίπεδα ασφαλή για την υγεία του Έλληνα καταναλωτή, βρίσκονται οι διοξίνες στο κρέας, όπως προκύπτει από έρευνα που θα παρουσιάσει ο προϊστάμενος της διεύθυνσης του ΕΦΕΤ, Κώστας Μπαρμπέρης προσθέτοντας ωστόσο ότι «το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, αφού η εμπειρία έχει δείξει ότι επιμόλυνση με διοξίνες οφείλεται κυρίως σε κατανάλωση από ζώα επιμολυσμένης με διοξίνες ζωοτροφής και όχι στην ρύπανση του περιβάλλοντος».
Ἀποποίηση εὐθύνης
Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.
Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
Glück, Auf, meine Heimat!