Τί σημαίνει ἀνταγωνιστικότητα στά προϊόντα διατροφῆς;

Τί σημαίνει ἀνταγωνιστικότητα στά προϊόντα διατροφῆς;2Ανταγωνιστικότητα στα προϊόντα διάτροφής σημαίνει …περισσότερα δηλητήρια και σκουπίδια στον οργανισμό μας.
Οι χώρες που μας φέρνουν ως παράδειγμα ανταγωνιστικότητας προς μίμηση εξάγουν θάνατο στην τιμή του κρέατος. Η σκόπιμη απουσία ουσιαστικού ελέγχου στην διακίνηση κρέατος έπεισε τους Έλληνες ότι ακόμα κι αν προτιμούν Ελληνικά κρέατα στο πιάτο τους μπορεί να φτάσει εν αγνοία τους Βουλγαρικό άλογο κούρσας. Κι αυτό αύξησε τις πωλήσεις των εισαγόμενων φθηνών κρεάτων, πλούσιων σε διοξίνες.
Μας καθησυχάζουν οι πράκτορες όμως… Για να μην χάσουν λεφτά τα ξένα συμφέροντα. 

Σίγμα

ΕΦΕΤ: Σε ασφαλή επίπεδα για την υγεία του καταναλωτή οι διοξίνες στο κρέας

 Σε επίπεδα ασφαλή για την υγεία του Έλληνα καταναλωτή, βρίσκονται οι διοξίνες στο κρέας, όπως προκύπτει από έρευνα που θα παρουσιάσει ο προϊστάμενος της διεύθυνσης του ΕΦΕΤ, Κώστας Μπαρμπέρης προσθέτοντας ωστόσο ότι «το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, αφού η εμπειρία έχει δείξει ότι επιμόλυνση με διοξίνες οφείλεται κυρίως σε κατανάλωση από ζώα επιμολυσμένης με διοξίνες ζωοτροφής και όχι στην ρύπανση του περιβάλλοντος».Τί σημαίνει ἀνταγωνιστικότητα στά προϊόντα διατροφῆς;

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

 

(Visited 27 times, 1 visits today)




One thought on “Τί σημαίνει ἀνταγωνιστικότητα στά προϊόντα διατροφῆς;

Leave a Reply