Ἕνας βιασμὸς ποὺ ἔγινε μὲ …χουφτώματα!!!

Αμερικανίδα Δημοσιογράφος βιάστηκε από 300 Αιγύπτιους στην Πλατεία Ταχρίρ κατά την …«επανάσταση» του δικτύου Soros-OTPOR…
Τέλειος τίτλος για να τραβήξει σαν μαγνήτης τα κλικ.

Διαβάζοντας το άρθρο  μαθαίνουμε ότι ο ομαδικός βιασμός κράτησε …25 ολόκληρα λεπτά! 300 άνδρες από 2 λεπτά… σημαίνει 10 ώρες non stop.
Δεν στέκει… Άλλωστε το δημοσίευσε το Athensmagazine…(βλέπε Τρομακτικό), γνωστοί απατεώνες της δημοσιοκαφρίας, που βγάζουν λεφτά διαδίδοντας παπαριές. Ἕνας βιασμὸς ποὺ ἔγινε μὲ ...χουφτώματα!!!1

Βρίσκω συνέντευξη της εποχής του συμβάντος της Αμερικανίδας Δημοσιογράφου. Τελικά βιάστηκε  μόνο με …χουφτώματα.

Μπορεί για την καριέρα της μία Αμερικανίδα δημοσιογράφος να κοιμηθεί με την μισή Νέα Υόρκη, να συγκαλύψει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις το σύστημα να εξαθλιώσει εκατομμύρια πολιτών, αλλά το ομαδικό …χούφτωμα την ενόχλησε.

Ἕνας βιασμὸς ποὺ ἔγινε μὲ ...χουφτώματα!!!2Και τα ελληνόφωνα λαμόγια της δημοσιοκαφρίας με λίγη παραποίηση στον τίτλο, κατάφεραν να μαζέψουν τα πολυπόθητα κλικ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἕνας βιασμὸς ποὺ ἔγινε μὲ …χουφτώματα!!!

Leave a Reply