Μήπως 450 ἑκατομμύρια …ἀπουσιάζουν ἀπό τά ταμεῖα;

Μήπως 450 ἑκατομμύρια ...ἀπουσιάζουν ἀπό τά ταμεῖα;450 εκατομμύρια θέλει το ΔΝΤ μέχρι τις 9 Απριλίου. Που θα τα βρουν άραγε;
Και μετά μας μιλούν για …πλεονάσματα!!!

«Η Ελλάδα δεν έχει να πληρώσει συντάξεις και μισθούς τον Απρίλιο»

Σοκαριστικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στους Financial Times

Σοκαριστικές δηλώσεις οι οποίες προοιωνίζουν μια εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια για την Ελλάδα έκαναν στους Financial Times, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι οι οποίοι αμφισβητούν ότι η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να καλύψει μισθούς και συντάξεις για τον μήνα Απρίλιο!

Σύμφωνα με τους Financial Times σε κύκλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για το αν η Ελλάδα μπορεί να καλύψει τα έξοδά της τον Απρίλιο, που φθάνουν τα 1,7 δισ. ευρώ και να πληρώσει την δόση προς το ΔΝΤ, ύψους 450 εκατ. Ευρώ μέχρι τις 9 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν οι FT, ο Phillippe Gudin de Vallerin, επικεφαλής οικονομολόγος της Barclays επισημαίνει πως το Grexit θα στείλει το μήνυμα ότι η συμμετοχή μιας χώρας στην Ευρωζώνη δεν είναι αναστρέψιμη, κάτι που θα μπορούσε να ωθήσει τους επενδυτές να εξετάσουν σκληρότερα χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και άλλες. «Θα δείξει ότι o καθένας μπορεί να αποχωρήσει από την Ένωση όποτε θέλει», προσέθεσε.

Από την πλευρά του ο Erik Nielsen, επικεφαλής οικονομολόγος της UniCredit, πιστεύει ότι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική για την χώρα, αλλά όχι και για την ευρύτερη περιοχή εξαιτίας της ποσοτικής χαλαρώσεως.

πηγή

Εκτός εάν βασίζονται στον νέο φόρο …λίπους που μας ετοιμάζουν και στα …ανείσπρακτα ενοίκια!!!

Σίγμα

(Visited 33 times, 1 visits today)
One thought on “Μήπως 450 ἑκατομμύρια …ἀπουσιάζουν ἀπό τά ταμεῖα;

Leave a Reply