Ἡ ISIS ὡς …σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!

Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!5Την διάδοση των βίντεο προπαγάνδας με τους αποκεφαλισμούς αποκλειστικά Μουσουλμάνων και Χριστιανών κρατουμένων, από τους μισθοφόρους της ISIS, έχει αναλάβει, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αποκλειστικότητα, η ιστοσελίδα S.I.T.E., την οποία διαχειρίζεται μία Ισραηλινή, η Rita Katz, ειδική σε θέματα τρομοκρατίας, που …«όλως συμπτωματικώς» είναι και Σύμβουλος της Αμερικανικής Κυβερνήσεως. 

Επειδή είχε γεννηθεί στο ΙΡΑΚ και ήξερε καλά Αραβικά  …«διείσδυσε», (λέμε τώρα), σε πολλές τρομοκρατικές ομάδες και συνέλεξε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο χρηματοδοτήσεως και στρατολογήσεως νέων μελών.
Kαi ούτε πρόσεξε κάποιος ότι οι «τρομοκρατικές» ομάδες έχουν τέλεια εκπαίδευση, χρηματοδότηση και Αμερικανικά όπλα…
Ούτε πρόσεξε κάποιος ότι οι στυγεροί δολοφόνοι της ISIS δεν έχουν πειράξει ούτε …τρίχα ισραηλινού πολίτη.

Θέλουν να πιστέψουμε ότι μία …γυναίκα …«διείσδυσε», πολύ …«διακριτικά», σε κύκλους μουσουλμάνων τρομοκρατών, χωρίς αυτοί να καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά!

Είναι πολύ πιο πιθανό αυτή η κυρία να οργάνωνε και να μετέφερε μηνύματα και χρήματα στους τρομοκράτες, παρά να δούλευε εναντίον τους. Και τα γεγονότα μαρτυρούν ακριβώς αυτό. Από την «επιτυχημένη» δράση της …«περιουσίας» Μάρα Χάρι οι τρομοκράτες όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκαν, αλλά έγιναν ξαφνικά υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη χιλιάδων οπλοφόρων, που όμως …ουδέποτε απείλησε το Ισραήλ!!!
Είναι προφανές και το είδαμε και με ντοκουμέντα ότι οι σχέσεις Ισραήλ και ISIS είναι άριστες.

Ἡ ISIS εἶναι σύμμαχος τοῦ Ἰσραήλ!

Ἡ συνεργασία Ἰσραὴλ καὶ ISIS εἶναι γνωστὴ στὸν ΟΗΕ.

Ἡ ISIS προωθεῖται ἀπὸ τὸ Ἰσραήλ!

Άριστες φαίνεται να είναι και οι σχέσεις της Rita Katz με τους παραγωγούς χολιγουντιανών βίντεο προπαγάνδας καθώς της τα παρέχουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και στη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Μαθήματα σκηνοθεσίας, μοντάζ, φωτισμοῦ… ἀπὸ τὴν ISIS!

Η Rita Katz δούλευε και για την Αμερικανική Κυβέρνηση,  γιατί ως γνωστόν, η κυβέρνηση και η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ελέγχεται από ΜΗ Αμερικανούς και υπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ, όσο υψηλό κι αν είναι το κόστος για τους Αμερικανούς φορολογούμενους.Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!3

Εχθές Δικαστής της Νέας Υόρκης έδωσε το ελεύθερο να γεμίσουν τα αστικά λεωφορεία και το Μετρό της Νέας Υόρκης με αντι-μουσουλμανική και σιωνιστική προπαγάνδα, στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου!
Θα δείχνουν φωτογραφίες του Χίτλερ να συνομιλεί με μουσουλμάνο ηγέτη, θα αναφέρουν εδάφια του Κορανίου που εχθρεύονται τους εβραίους κλπ.Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!8 Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!2Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!4

Σημειώστε ότι το Ισραήλ …δεν έχει ρίξει ούτε μία σφαίρα εναντίον Τζιχαντιστών, αλλά τους έχει ρίξει …όπλα και αντιαρματικά με αλεξίπτωτο.

Αὐτὸς ὁ …«κατὰ λάθος» ἐξοπλισμὸς τῆς ISIS ἀπὸ τοὺς Δυτικούς, δὲν ἔχει τέλος!

Ὅλο …«κατὰ λάθος» ἐξοπλίζουν τὴν ISIS!!!

Ταυτίζει σκόπιμα την ISIS με τους Παλαιστίνιους που αποδεκατίζει κατά χιλιάδες κάθε χρόνο και ζητάει χρήματα (!) υπέρ του πολέμου εναντίον της ISIS, την ίδια στιγμή που συνεργάζεται με τους αποκεφαλιστές της ISIS και η ISIS ουδέποτε πείραξε Ισραηλινό.

Ὅλα τὰ βομβαρδίζει ἡ ISIS ἐκτὸς ἀπὸ τὸ …Ἰσραήλ!!!

Εμφανίζουν τους Παλαιστινίους που μάχονται για την γη και την ελευθερία τους ως μαχητές του Αλλάχ και τους ταυτίζουν με τους αιμοσταγείς πράκτορες της ISIS!Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!7

Και φυσικά δεν αναφέρουν τα στατιστικά των θυμάτων Παλαιστινίων και Ισραηλινών για να καταλάβει ο κόσμος ποιοι είναι οι θύτες και ποιοι το θύματα.
Για κάθε νεκρό Ισραηλινό πεθαίνουν 1000 Παλαιστίνιοι και κατά προτίμηση 300 παιδιά.

Τον περασμένο Αύγουστο οι 4 νεκροί Ισραηλινοί  προκάλεσαν τον θάνατο μόνο …400 παιδιών.Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!6

Ἡ ISIS ὡς ...σιωνιστικὸ παραμάγαζο!!!1Κι ενώ οι Ναζί δικάζονται ακόμα και σήμερα, μετά από 70 χρόνια,  οι χασάπηδες τους Τελ Αβίβ υποχρεώνουν τις Ελληνικές Κυβερνήσεις να νομοθετούν κατά παραγγελία των δικών τους συμφερόντων.

Και σ’αυτή την γενοκτονία των Παλαιστινίων οι Ισραηλινοί θέλουν την υποστήριξη αλλά και την χρηματοδότηση των Αμερικανών.

Φανταστείτε να κάναμε εδώ στην Ελλάδα το ίδιο πράγμα, χρησιμοποιώντας τις αναφορές του Ταλμούδ για τους μη εβραίους και τις αναφορές της Βίβλου εναντίον των Ελλήνων.

Η ελευθερία του λόγου είναι ανέκδοτο…
Τελειώνει εκεί που ο Θεός επιλέγει την εκλεκτή φυλή να κυβερνήσει τον πλανήτη, να σώσει τα ζώα από τον κατακλυσμό κλπ κλπ

Η …«ανώτερη» αυτή φυλή, που επινόησε τον όρο «ρατσισμός» και τον χρησιμοποιεί ως ασπίδα και προκάλυμμα για να κρύβει την επιτομή του δικού της ρατσισμού, εναντίον όλων των υπολοίπων και άφυλων ημών, είναι ελεύθερη να διαπραττει οποιοδήποτε έγκλημα, πάντα …ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply