Ἐπιβράβευσις σέ αὐτούς πού ἔχουν βγάλει τά λεφτά τους ἔξω;

Την ώρα που οι μισοί Έλληνες έχουν σταματήσει να πληρώνουν φόρους και οι άλλοι μισοί τους πληρώνουν εκπρόθεσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει …BONUS σε όσους ήταν συνεπείς τα τελευταία χρόνια και δεν καθυστέρησαν να καταβάλλουν τους φόρους Ἐπιβράβευσις σέ αὐτούς πού ἔχουν βγάλει τά λεφτά τους ἔξω;3τους.
Με λίγα λόγια ετοιμάζουν BONUS μόνο για όσους είναι στη Λίστα Λαγκάρντ.
Άλλωστε αν έχεις 50 εκατομμύρια μαύρα στην Ελβετία και κάνεις δήλωση 5.000 ευρώ στην Ελλάδα, γιατί να μην είσαι συνεπής ώστε να πάρεις κι έκτπωση; 
Ἐπιβράβευσις σέ αὐτούς πού ἔχουν βγάλει τά λεφτά τους ἔξω;1Ἐπιβράβευσις σέ αὐτούς πού ἔχουν βγάλει τά λεφτά τους ἔξω;2

Και η επόμενη επικοινωνιακή φούσκα της «επαναστατικής» κυβερνήσεως είναι  η …διαγραφή χρεών.
Η ανακεφαλαιοποιημένη με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά Τράπεζα Πειραιώς …διαγράφει τα χρέη, όσων έχουν εισόδημα κάτω από 2400 ευρώ και ταυτόχρονα μένουν σε σπίτι ή ακίνητη περιουσία αξίας κάτω των 90.000 ευρώ.

Πρακτικά διαγράφει χρέη που δεν πρόκειται ποτέ να εισπραχθούν γιατί γνωρίζουν ότι η ανεργία θα αυξηθεί, που σημαίνει ότι αυτός με τα 2400 εισόδημα εφέτος, του χρόνου θα είναι στα συσσίτια της Εκκλησίας και έχοντας 90.000 ευρώ σπίτι, δηλαδή κάποια «τρύπα» 40 ετών, που θα είναι και 1η κατοικία, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να αξιοποιηθεί από την τράπεζα ακόμα κι αν επιτραπεί να κατασχεθεί.

Αυτά είναι τα παπατζιλίκια της «επαναστατικής» κυβερνήσεως και είναι σίγουρο ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έλεγε ο Καραγκιόζης,  «θα φάμε …θα πιούμε και … νηστικοί θα κοιμηθούμε!»

Σίγμα

(Visited 28 times, 1 visits today)
Leave a Reply