Οἱ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμβάσεις τοῦ Δημοσίου ΔΕΝ εἶναι ἄκυρες;

Περί των Γερμανικών Υποβρυχίων.

Μία σύμβαση που είναι προϊόν απάτης, απιστίας, εθνικής προδοσίας κλπ θα έπρεπε να θεωρείται άκυρη λογικά, αλλά και νομικά.
Όμως αυτή η άκυρη σύμβαση, που αφορούσε στα ανύπαρκτα υποβρύχια, επικυρώθηκε κανονικά και μάλιστα εξοφλήθηκε πλήρως, χωρίς να έχουμε παραλάβει τα υποβρύχια και χωρίς εγγύηση ότι όταν κι αν παραληφθούν θα είναι λειτουργικά και αξιόπιστα.

Κανείς δεν απαίτησε να επιστραφούν τα δισεκατομμύρια που κατέβαλε η Ελλάδα και τώρα απλά ξεκίνησε η δίκη των εμπλεκομένων για μαύρο χρήμα κλπ το οποίο φυσικά αντιστοιχεί σε πολύ μικρό,  σε σχέση με το συνολικό ποσό που μας χρέωσαν και εξόφλησαν στο όνομά μας.

Ακόμα κι αν επιστραφούν 20.000.000 ευρώ από μίζες, ( λέμε τώρα) το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε μόλις 1% της συνολικής εκταμιεύσεως των 2 Δισεκατομμυρίων, που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναζητά και δεν απαιτεί να μας επιστραφεί, λόγω της ακυρότητας της συμβάσεως.

Δηλαδή όλες οι μίζες, για τις οποίες παίζεται αυτό το θεατράκι στην Δικαιοσύνη, είναι μετά βίας οι τόκοι μερικών μηνών του συνολικού ποσού που δανείστηκαν στο όνομά μας τα λαμόγια της πολιτικής, που μας κουνούν το δάκτυλο.
Κι αντί οι Ελληνικές Κυβερνήσεις να ακυρώσουν την σύμβαση και να απαιτήσουν την επιστροφή των χρημάτων από την εταιρεία κατασκευής των υποβρυχίων, βγάζουν από το κάδρο τα 2 ΔΙΣ και τους ετήσιους τόκους αυτών και αποπροσανατολίζουν την επικαιρότητα με τα σχετικά ασήμαντα ποσά που αφορούν στις μίζες.

Φυσικά,  δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ μίζες που αφορούν σε αγορές από ΗΠΑ και ΙΣΡΑΗΛ.
Αυτοί είναι πεντακάθαροι.
Ακόμα και το αμερικάνικο C4I κατάφεραν να το εντάξουν στις βρωμοδουλειές της SIEMENS.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply