Κι ἐγὼ ποὺ νόμιζα πὼς εἶστε ἀνίκανοι, ὅπως οἱ προηγούμενοι…

Άντε ρε Αλεξ…και εγώ νόμιζα ότι είστε ανίκανοι σαν τους υπόλοιπους..
Γιατί δεν μας έλεγες τόσο καιρό ότι οι βασικοί λόγοι για την εξέλιξη των προβλημάτων σας είναι ότι όλα τα κάνατε σωστά αλλά …Σας παρέδωσαν καμμένη Γη και …φταίνε οι ξένοι!
Τουλάχιστον βρείτε κάτι πιο πρωτότυπο γιατί έτσι κι αλλιώς όλη την ημέρα συνεντεύξεις δίνετε.

Όπως και να ‘χει όμως, άκου, γιατί θα εισπράξετε πιο πολ

λά χρήματα απο τα μέτρα που στείλατε στην Τρόικα (στα συνώνυμα θα τα χαλάσουμε;).;
Στην γειτονιά μου έχει ανοίξει κατάστημα που μετατρέπει τον κυλινδρισμό των αυτοκινήτων σε 1929 κ.ε με το ζόρι και μάλιστα δίνει δώρο μια ξαπλώστρα παραλίας, για όσους τρέξουν να πάρουν πίσω πινακίδες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού.
Αυξάνονται οι συντελεστές του ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες, ωστόσο οι αυξήσεις δεν θα αφορούν σε φάρμακα και τρόφιμα αλλά όπως ξέρεις ο κόσμος δεν αγοράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο σε καθημερινή βάση, αλλά ρούχα, αυτοκίνητα, χρυσαφικά κλπ αφου ως γνωστόν δεν έχουν να «φάνε».

Τον τουρισμό δεν τον έχουμε καθόλου ανάγκη οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνεις το 6% αύξηση 26%!!
Στα νησιά που έχουν πάνω απο 3100 κατοίκους ήδη μετακινούν τους πλεονάζοντες στις γειτονικές βραχονησίδες και τελικά είναι αυτοί που πνίγονται στη Μεσόγειο και όχι λάθροι φουκαράδες, οπότε μετακινούμε τους ηλιοκαμμένους της Ομόνοιας εκεί και δεν θα έχει κανείς κάτω απο 3100.
Για όσα νησιά γλυτώσουν το μέτρο των 70 θα ισχύει και για τους μονίμους κάτοικους, έ;;;
Ευτυχώς γι αυτούς υπάρχει και ένα ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού που είναι… αποκλεισμένο από την χρήση πιστωτικών καρτών, λόγω οφειλών αλλά αυτό είναι πολύ μικρό, οπότε μια γερή μπάζα από εκεί θα την κάνετε πάλι.

Υπάρχει μυστικό κίνημα στην Πελοπόννησο που σχεδιάζει να γκρεμίσει τις τρείς γέφυρες, που την συνδέουν με την υπόλοιπη Ελλάδα, και να φορολογηθεί κανονικά ως μεγάλο νησί, γιατί είναι του κινήματος «τώρα πληρώνω»!! (Δηλαδή η Αντίπαρος όπου έχουν κτίσει βιλάρες διάφοροι επώνυμοι ή η Ύδρα – όχι η φρεγάτα έεε – δεν είναι προορισμοί ευπόρων Ελλήνων, ενώ η Κάλυμνος ας πούμε ή η Κάρπαθος είναι …λεω εγώ τώρα)!
Και φυσικά μην ξεχνάς το σιγουράκι το ΦΑΙΝ(Ε) – να.. δίνω ιδέες για να μην καταλάβουν τον αναγραμματισμό- Αντε καλά κέρδη εύχομαι γιατί ως γνωστόν οι ξένοι θα πεισθούν και φυσικά θα είναι τα τελευταία πριν την μεγάλη τροχιά αναπτύξεως….Κι ἐγὼ ποὺ νόμιζα πὼς εἶστε ἀνίκανοι, ὅπως οἱ προηγούμενοι...

 

 

(Visited 55 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Κι ἐγὼ ποὺ νόμιζα πὼς εἶστε ἀνίκανοι, ὅπως οἱ προηγούμενοι…

Leave a Reply