Tὸ …ἀνύπαρκτο C4I συνεχίζει νὰ σκοτώνῃ!!!

To ανύπαρκτο C4I συνεχίζει να σκοτώνει.
Είχε προσπαθήσει ν’αυτοκτονήσει και το 2008 ο Κωνσταντίνος Πατ., στέλεχος της Siemens που βρέθηκε σήμερα νεκρός.

Σίγμα

Ραγδαίες εξελίξεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Anatropionline.gr: Πρώην στέλεχος της SIEMENS ο αυτόχειρας που βρέθηκε στην Α. Γλυφάδα!Tὸ ...ἀνύπαρκτο C4I συνεχίζει νὰ σκοτώνῃ!!!1

Πρώην στέλεχος της SIEMENS HELLAS ήταν ο 60χρονος Κωνσταντίνος Πατ., το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα, σε προχωρημένη σήψη, στην Άνω Γλυφάδα, καθώς, όπως απεκάλυψε πρώτο το Anatropionline.gr, έδωσε o ίδιος τέλος στη ζωή του, με πιστόλι μικρού διαμετρήματος που έφερε επάνω του.

Το πρώην στέλεχος είχε εμπλοκή και στην υπόθεση C4I. Η υπόθεση της προμήθειας του συστήματος C4I, ενόψει (τότε) των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν η δεύτερη «μεγάλη δουλειά» της Siemens με το ελληνικό Δημόσιο, μετά από τις αμαρτωλές συμβάσεις με τον ΟΤΕ, που κόστισε ιδιαίτερα ακριβά στους Έλληνες φορολογουμένους, με το «γαϊτανάκι» της παραλαβής να ακολουθεί και το σύστημα να μην χρησιμοποιείται ποτέ.

Κατά την νεκροψία βρέθηκε μια σφαίρα στην καρδιά του ηλικιωμένου, ο οποίος φέρεται να έστρεψε το πιστόλι στο στήθος του και να προέβη στο απονενοημένο διάβημα, λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρεών.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από γυναίκα που έκανε τον περίπατό της στην περιοχή.

Ο αυτόχειρας ήταν διαζευγμένος, είχε μία κόρη και στην τσέπη του παντελονιού του βρέθηκε ένα σημείωμα που προοριζόταν για την οικογένειά του, όμως λόγω της προχωρημένης σύψεως του πτώματος, το χαρτί είχε φθαρεί και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να διαβάσουν το περιεχόμενο.

Το μόνο που διέκριναν ήταν κάποιοι αριθμοί τηλεφώνων που είχε σημειώσει στο ίδιο σημείωμα ο 60χρονος και έτσι εντόπισαν και ειδοποίησαν για το συμβάν την πρώην σύζυγό του. Μετά την αποκρυπτογράφηση του σημειώματος αστυνομικοί διέκριναν και άλλα στοιχεία. Ο αυτόχειρας φέρεται να έκανε αναφορές «σε κάτι που δεν ειχε κάνει» αλλά και σε οικονομικά προβλήματα και ότι τον είχαν αφήσει μόνο του να παλεύει με συγκεκριμένα ζητήματα που τον απασχολούσαν εδώ και χρόνια.

ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟ 2008 

Στέλεχος της SIEMENS HELLAS με έδρα το Κρυονέρι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια.   Τότε ήταν υπεύθυνος του τμήματος συντηρήσεως και υποστηρίξεως του πολυσυζητημένου συστήματος επικοινωνιών C4Ι.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για περιστατικό δηλητηριάσεως από χάπια. Το ασθενοφόρο έφθασε τότε  στις εγκαταστάσεις της SIEMENS για να παραλάβει τον παραλίγο αυτόχειρα από το γραφείο του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο «Αμαλία Φλέμιγκ», χωρίς ποτέ να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Yποβλήθηκε τότε σε πλύση στομάχου .. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, ο 55χρονος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι οι λόγοι που τον οδηγούν στην αυτοκτονία είναι οικονομικοί.

Tὸ ...ἀνύπαρκτο C4I συνεχίζει νὰ σκοτώνῃ!!!2

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ

Ο νεκρός ήταν στενός συνεργάτης του Διονυσίου Δενδρινού. Ο Δενδρινός είναι κατηγορούμενος  για το αδίκημα της απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου  και πρώην τεχνικός διευθυντής της Siemens Ελλάς.

Διονύσης Δενδρινός.

Ο κ. Δενδρινός είχε συλληφθεί  για την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας C4I στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον κατηγορούμενο είχε αναφερθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ως τον άνθρωπο που έκανε τις συζητήσεις με το υπουργείο για την υλοποίηση της συμβάσεως C4I.

Σε συνέντευξή του  ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Siemens Ελλάς υποστήριζε ότι «Όποιος δηλώνει ότι πήρε χρήματα και έδωσε μίζες για το C4I λέει ψέμματα. Αυτό που λέει σημαίνει ότι τα χρήματα τα πήρε για τον εαυτό του».

ΑΝΑΤΡΟΠΗ

(Visited 60 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Tὸ …ἀνύπαρκτο C4I συνεχίζει νὰ σκοτώνῃ!!!

Leave a Reply