Οὔτε ἡ Γερμανία τολμᾶ νὰ ἀρνηθῇ κάτι στὸ Ἰσραήλ!!!

Οὔτε ἡ Γερμανία τολμᾶ νὰ ἀρνηθῇ κάτι στὸ Ἰσραήλ!!!Οι Σιωνιστές προορίζονται να ζήσουν και θα ζήσουν, σκοτώνοντας τους Παλαιστίνιους κι όσους βρεθούν στον δρόμο τους.

Δεν πρέπει ούτε για μια στιγμή να σκεφυούν οι Παλαιστίνιοι ότι έχουν διέξοδο σωτηρίας….
Ούτε καν στην Γερμανία, που τόσο πολέμησε τον Σιωνισμό.

Δείτε πώς η Μέρκελ, που βράβευσε η B’nai B’rith για τις υπηρεσίες της στον Σιωνισμό, έστειλε σαφές μήνυμα στους Παλαιστινίους πρόσφυγες, μέσω τηλεοράσεως, που ελέγχεται από τις υπηρέτριες του Ισραήλ.

«Η Μέρκελ διώχνει μικρή Παλαιστίνια από την χώρα, αλλά της κάνει και μια αγκαλίτσα.»

πηγή

Η Γερμανία του σήμερα είναι μία χώρα ζόμπι, που κάνει ότι απαιτεί η Νέα Τάξη, ώστε ο πλανήτης να βρίζει τον Γερμανικό λαό αλλά ποτέ τους σιωνιστές τοκογλύφους.
Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με την Ελλάδα.

Σίγμα

Μια μικρή Παλαιστίνια παίρνει το μικρόφωνο και μιλάει για τα όνειρά της. Να πάει σχολείο να σπουδάσει, να ζήσει μια ζωή χωρίς τον πόλεμο να απειλεί κάθε της βήμα. Απέναντί της η Άνγκελα Μέρκελ.
Η οποία για πρώτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη on air με τις συνέπειες της πολιτικής της. Της λέει λοιπόν ότι όχι δεν μπορεί να μείνει στην χώρα, η Γερμανία δε μπορεί πλέον να την φιλοξενεί.
Όταν η μικρή ξεσπά σε κλάμματα η καγκελάριος ζει μια από τις πλέον αμήχανες στιγμές της ζωής της. Τι ακριβώς να πει σε αυτό το μικρό κορίτσι;
Την κτυπά παρηγορητικά στον ώμο και της εξηγεί ότι είναι μία από τις χιλιάδες προσφύγων που έχουν έρθει στην Γερμανία και ότι η χώρα της δε μπορεί να την βοηθήσει.
Καταλαβαίνω, της λέει, η πολιτική καμμιά φορά είναι πολύ σκληρή υπόθεση. Είσαι μπροστά μου και είσαι τρομερά συμπαθής αλλά ξέρεις στα στρατόπεδα προσφύγων στον Λίβανο υπάρχουν χιλιάδες σαν κι εσένα. Αν πούμε ναι εντάξει μπορείτε να έρθετε εδώ… είναι κάτι το οποίο δε μπορούμε να διαχειριστούμε.
Αρχίζει να μιλάει για την πολιτική του Ασύλου όταν η μικρή ξεσπά σε κλάμματα και αναφωνεί Ωχ Θεέ μου. Το περιστατικό είναι trend στο Twitter

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply