Ἀποτελειώνοντας ὅσους μικροπαραγωγοὺς ἀπέμειναν…

Καθαρίζουν το τοπίο από τους μικρούς παραγωγός ποτών, για να μπορούν οι πολυεθνικές να αρπάξουν το συγκεκριμένο μερίδιο στην αγορά. Ἀποτελειώνοντας ὅσους μικροπαραγωγοὺς ἀπέμειναν...

Οι πολυεθνικές θα μεταφέρουν τα κέρδη τους σε φορολογικούς παραδείσους και οι εγκληματίες πολιτικοί, που διέλυσαν την τοπική οικονομία υπηρετώντας τους ξένους, θα αρκεστούν να πουν υποκριτικά: «Κάναμε λάθη.».
Γνωρίζουν ότι οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι πολυεθνικές και ξέρουν ότι για να πάρουν μίζες θα πρέπει να ληστέψουν εμάς, σε συνεργασία με τους ξένους, με εικονικά τιμολόγια κλπ.
Δεν μπορούν να πάρουν μεγάλη μίζα από μικρούς παραγωγούς, αλλά μόνο από τις πολυεθνικές, οι οποίες έχουν έτοιμα δίκτυα ανθρώπων, τραπεζών κλπ για το απαραίτητο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, που θα αφαιρέσουν από το Δημόσιο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἀποτελειώνοντας ὅσους μικροπαραγωγοὺς ἀπέμειναν…

Leave a Reply