Οἱ εἰσπράξεις τῶν ΜΜΕ ἐξαφανίζονται ἀλλὰ ἀκόμη τὰ ΜΜΕ …ὑπάρχουν!!!

Διότι οἱ τράπεζες κλέβουν τὸν ἱδρώτα μας καὶ τὸ αἷμα μας καὶ τοὺς προσφέρουν χρῆμα ἀφειδῶς…Οἱ εἰσπράξεις τῶν ΜΜΕ ἐξαφανίζονται ἀλλὰ ἀκόμη τὰ ΜΜΕ ...ὑπάρχουν!!!1
Γιατὶ ΔΕΝ θὰ βρεθοῦν ποτὲ φόροι, ποὺ θὰ πληρωθοῦν ἀπὸ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἀποχαυνώσεως, πρὸς τὰ δημόσια ταμεῖα.
Διότι ἀκόμη κι ἐὰν βρεθοῦν φόροι, θὰ φροντίσουν κάποιοι, ποὺ …ἐξυπηρετοῦνται, νὰ τοὺς …παραγράψουν μὲ τὰ κατάλληλα νομομαγειρέματα.
Διότι ἄν καὶ ἡ προπαγάνδα τους διαρκῶς ἔχει καὶ λιγότερη ἀπήχησιν, ἐν τουτοις καλοπληρώνεται ἀκίμη ἁδρά.

Χρήματα ποὺ χαρίζονται, ποὺ δὲν φορολογοῦνται, ποὺ δὲν φαίνονται, κάποιες φορές, οὔτε σὲ λογιστικὰ βιβλία…
Μὰ ποὺ ἀκόμη κι ἐὰν φανοῦν, δὲν πειράζει… Μὲ ἕνα νόμο κι ἕνα ἄρθρο θὰ …ἐξαφανισθοῦν!!!Οἱ εἰσπράξεις τῶν ΜΜΕ ἐξαφανίζονται ἀλλὰ ἀκόμη τὰ ΜΜΕ ...ὑπάρχουν!!!2

Ἀσυλία διαρκείας γιὰ τὰ ἀγαπημένα παπαγαλάκια τοῦ συστήματος.
Γιὰ πάντα…
Ἔτσι τοὐλάχιστον δρομολόγησαν τὰ κτήνη τῆς συμμορίας τῶν 300.

Φιλονόη

(Visited 32 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Οἱ εἰσπράξεις τῶν ΜΜΕ ἐξαφανίζονται ἀλλὰ ἀκόμη τὰ ΜΜΕ …ὑπάρχουν!!!

 1. ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟ 39% ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΧΑΝΤΑΚΩΘΕΙ :

  ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ … DNA, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ .

  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΘΗΖΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΙΑ, ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ … ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ .

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ … ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ … ΒΡΗΚΕ ΓΟΝΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Ν ‘ ΑΝΘΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ .
  ΕΤΣΙ, Τ’ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ‘ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ΄ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ .

  ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΜΕ – ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ … ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ … ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΟΙ ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ .

  ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ … ΜΕΤΕΠΗΔΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ …ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, … ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ, ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΥ, ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .

  DR A

Leave a Reply