Πρώτη φορὰ …«ἀριστερό» ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στὴν Χαλκιδική!!!

Πρώτη φορὰ ...«ἀριστερό» ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στὴν Χαλκιδική!!!«Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 14 περιοχές στην Χαλκιδική, ανάμεσά τους μοναδικές παραλίες όπως το Αζάπικο, η Χρυσή Αμμουδιά, το Καλαμίτσι, η Κρυοπηγή, η Ν. Ηράκλεια και το Ποσείδι είναι αυτές που περιλαμβάνονται στην περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία μεταβιβάζεται στο νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και ξαναμπαίνουν σε τροχιά πωλήσεως, εκτός αν υπάρξει διαφορετική πολιτική απόφαση…».

Οι 14 παραλίες της Χαλκιδικής που βγαίνουν στο σφυρί!
Oι Eλληνες πολίτες θα πληρώνουν την τρόικα για να κάνουν ένα μπάνιο στις ελληνικές θάλασσες…

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 14 περιοχές στην Χαλκιδική, ανάμεσά τους μοναδικές παραλίες όπως το Αζάπικο, η Χρυσή Αμμουδιά, το Καλαμίτσι, η Κρυοπηγή, η Ν. Ηράκλεια και το Ποσείδι είναι αυτές που περιλαμβάνονται στην περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία μεταβιβάζεται στο νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και ξαναμπαίνουν σε τροχιά πωλήσεως, εκτός αν υπάρξει διαφορετική πολιτική απόφαση.
Σύμφωνα με την Real News τα πρωτεία κρατά η Χαλκιδική με 14 παραλίες προς πώληση: Άγιος Μάμας, Νέος Μαρμαράς, Βουρβουρού, Κριαρίτσι, Συκιά, Κρυοποηγή, Ποσείδι, Μονοδένδρι – Αζάπικο, Καλαμίτσι, Νέα Ηρακλειά, Πόρτο Κουφό, Χρυσή Αμμουδιά, Νέα Καλλικράτεια και Ιερισσός.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στα ακίνητα εμφανίζεται και η έκταση 915 στρμ. στην περιοχή Σάνη της Ν.Φώκαιας, για την οποία είχαν εκφράσει στο παρελθόν έντονη διαμαρτυρία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη ο δήμος Σιθωνίας εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και ζητά από το νέο Ταμείο να εισακουσθούν οι τοπικές κοινωνίες και οι προτάσεις του δήμου πριν προχωρήσει σε πωλήσεις ακινήτων.
Πάντως, η διαδικασία για την πώληση ακινήτων και στην Χαλκιδική θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη, που στο παρελθόν μιλούσε για ξεπούλημα της Χαλκιδικής, στο οποίο επιδιδόταν το παλιό ΤΑΙΠΕΔ.

Σίβυλλα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply