Χειραγώγησις τῆς …«θεᾶς Τύχης»;

Κάποτε μπορεί να αποδειχθεί ότι οι κληρώσεις του Λόττο και λοιπών  παιχνιδιών είναι μαγνητοσκοπημένες…
Ίσως να αποδειχθεί ότι κάποιοι ίσως να μπορούσαν να επηρεάζουν ποια μπαλάκια επιλέγονται με «πειραγμένα» συστήματα, με πειραγμένο μέγεθος κλπ.

Στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα.
Παλαιότερα είχαν βρεθεί κερδισμένα δελτία ΠΡΟ-ΠΟ με …διορθωτικό (!) κι ακόμα πιο παλαιά κληρώσεις Εθνικού Λαχείου σε Ορφανοτροφείο, όπου το …«τυχαίο» παιδάκι, που τραβούσε τον τυχερό αριθμό μέσα από έναν σάκο, είχε ήδη στο χέρι του …έτοιμο το χαρτάκι. Χειραγώγησις τῆς ...«θεᾶς Τύχης»; 2 Χειραγώγησις τῆς ...«θεᾶς Τύχης»; 3

Γενικά πάντα είχαμε κρούσματα χειραγωγήσεως της θεάς Τύχης γιατί οι απατεώνες σιχαίνονται την τύχη…
Θέλουν εξασφαλισμένα κέρδη και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το επιτύχουν.

Αυτοί που συνήθως διαχειρίζονται τα τυχερά παιχνίδια είναι πολύ υψηλά στην ιεραρχία της οικονομικής Μαφίας, είναι τύποι που οπλοφορούν, με μπράβους και κυκλώματα εκβιασμών.
Σ’ αυτούς τους τύπους, της …παράγκας, θα τους είναι πολύ οδυνηρό να πρέπει να επιστρέψουν στους πολίτες, υπό την μορφή κερδών, τόσο εύκολο και νόμιμο χρήμα που συσσωρεύουν κάθε εβδομάδα.

Στα καζίνο ρυθμίζουν τα μηχανήματα να αποδίδουν συγκεκριμένα κέρδη, διότι δεν είναι τρελλοί να αφήσουν τα «τυχερά» παιχνίδια στην τύχη τους.

Κληρώσεις που αφορούν σε πολλά παιγμένα εκατομμύρια ευρώ γίνονται μέσα σε στούντιο, παρουσία ενός παράξενου κοινού, που δεν ξέρουμε από ποιον, πώς και με ποια κριτήρια επιλέγεται.
Σκηνοθετικά μιλώντας  δεν ξέρουμε καν αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο και την ίδια στιγμή κατά την οποία διεξάγεται η συγκεκριμένη κλήρωση.

Στην Σερβική τηλεόραση συνέβη κάτι που άφησε τον κόσμο άφωνο.
Κατά την διάρκεια της κληρώσεως έγραψαν στην οθόνη αριθμό πριν αυτός να …κληρωθεί!
Δηλαδή ενώ κληρώθηκε το 27, στην οθόνη γράφτηκε το 21 και λίγο μετά κληρώθηκε και το 21.

Χειραγώγησις τῆς ...«θεᾶς Τύχης»; 1

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Για τα τηλεπαιχνίδια με τις λέξεις εδώ:

 

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply