Ἡ πλαστὴ βία ἔχει …πραγματικὸ ῥεῦμα!!!

Η καταιγίδα βίας όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες κι από όλα τα ΜΜΕ έχει αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ἡ πλαστὴ βία ἔχει ...πραγματικὸ ῥεῦμα!!!
Δυστυχώς μόνον στην αρχή είμαστε…
Δεν έχουμε ακόμη δει το τι θα …«επιτύχει»η νέα, εντελώς κατεστραμένη γενεά.

Σίγμα

Ἡ πλαστὴ βία ἔχει ...πραγματικὸ ῥεῦμα!!!2

Le Figaro: Ένας βιασμός καταγγέλλεται κάθε 40’ στην Γαλλία

O αριθμός των βιασμών που καταγγέλλονται στις αρχές έχει αυξηθεί κατά 18% μέσα σε πέντε χρόνια στην Γαλλία, όπου καθημερινά καταγγέλλονται 33 βιασμοί, έδειξε έρευνα η οποία δημοσιεύεται στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

«Τα πέντε τελευταία χρόνια, οι βιασμοί που καταγγέλλονται στις αρχές αυξήθηκαν κατά 18% (από 10.762 το 2010, σε 12.768 το 2014), ενώ ταυτόχρονα έχουν αυξηθεί οι βιασμοί ανηλίκων κατά περισσότερο από 20% (από 5.751 σε 6.936)», γράφει η Le Figaro, επικαλούμενη στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της εφημερίδας.

«Τριάντα τρεις βιασμοί καταγγέλλονται καθημερινά στην Γαλλία, δηλαδή κατά μέσο όρο ένας κάθε 40 λεπτά της ώρας!» επισημαίνει η Le Figaro και υπογραμμίζει πως «δεν πρόκειται παρά για τις υποθέσεις που καταγγέλλονται στις αστυνομικές αρχές και παραπέμπονται στις εισαγγελίες».

«Η γκρίζα ζώνη παραμένει σημαντική. Οι έρευνες δείχνουν πως το ποσοστό των καταγγελιών για βιασμό είναι κατά 10% μικρότερο», εξηγεί στην εφημερίδα ο Κριστόφ Σουλέ, διευθυντής του Εθνικού Παρατηρητηρίου Εγκληματικότητας και Ποινικών Απαντήσεων (ONDRP).

πηγή

 

(Visited 118 times, 1 visits today)
Leave a Reply