Κάτω ὁ Maduro;

Πανηγυρίζουν οι πράκτορες των ΜΜΕ για την πτώση της δημοτικότητας του προέδρου της Βενεζουέλας Nicola Maduro. Κάτω ὁ Maduro;1

Και είναι τόσο λυσσασμένοι εναντίον του, που τον κατηγόρησαν ακόμα και για …«αντισημιτισμό», ενώ ο ίδιος είναι …εβραϊκής καταγωγής.

Κάτω ὁ Maduro;3
Κάτω ὁ Maduro;2Εννοείται ότι αυτή η επίθεση έγινε από τους σιωνιστές δολοφόνους του Ισραήλ, λόγω της στηρίξεως της Βενεζουέλας στους Παλαιστινίους.

Εβραϊκης καταγωγής είναι κι ο αντίπαλος του Maduro, o Henrique Capriles Radonski, που στηρίζουν οι ύαινες της Νέας Τάξεως, ώστε να τον εκλέξουν και να βάλουν στο χέρι τα δεύτερα μεγαλύτερα πετρελαϊκά αποθέματα του πλανήτη, που τώρα ανήκουν στο κράτος της Βενεζουέλας.

Οι οικονομικές κυρώσεις και η τεχνητή πτώση της τιμής του πετρελαίου είχαν σκοπό να πλήξουν τους εναπομείναντες ανυπότακτους ηγέτες, όπως ο Putin κι ο Maduro, ώστε οι υποστηρικτές τους να αναζητήσουν νέο …«σωτήρα» και να την πατήσουν όπως την πατάμε εμείς εδώ και 40 χρόνια ανελλιπώς.

Κάτω ὁ Maduro;4

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply