Ἡ προπαγάνδα τῶν ΜΜΕ εἶναι κοινὴ σὲ Ἑλλάδα καὶ Τουρκία…

Η Χουριέτ, που ευθύνεται για το επεισόδιο στα Ίμια και που συνδέεται με την γερμανόφωνη σιωνιστική Bild, δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του Ερντογάν.
Η Τουρκία δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα, αλλά δυστυχώς οι τουρκο-μπουρδολόγοι, για κάποιον ύποπτο λόγο, το αποκρύπτουν.

Ἡ προπαγάνδα τῶν ΜΜΕ εἶναι κοινὴ σὲ Ἑλλάδα καὶ Τουρκία...1

Μ’αυτόν τον τρόπο μας μεταφέρουν δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου ως δήθεν έκφραση της τουρκικής κοινής γνώμης και πολιτικής, ενώ στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος του τύπου υπηρετεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξεως, που δεν ταυτίζονται με την πολιτική του Ερντογάν.

Η Χουριέτ στην Τουρκία ή Το Βήμα στην Ελλάδα υπηρετούν τα ξένα αφεντικά και η στάση τους δεν έχει κάποια σχέση με τα συμφέροντα της Τουρκίας ή της Ελλάδας αντίστοιχα.

Ακόμα κι όταν το επίσημο Τουρκικό κράτος δεν παίρνει θέση, η Χουριέτ σπεύδει να ανεβάσει την ένταση και τα ελληνόφωνα ΜΜΕ αναμεταδίδουν την προβοκατόρικη αναφορά της Χουριέτ, ως συνολική αντίδραση του Τουρκικού λαού.
Την σημαία κατέβασαν από τα Ίμια σιωνιστές δημοσιογράφοι κι όχι πολιτικοί ή στρατιωτικοί ή εθνικιστές.

Ἡ προπαγάνδα τῶν ΜΜΕ εἶναι κοινὴ σὲ Ἑλλάδα καὶ Τουρκία...2

Προσοχή λοιπόν γιατί όπως οι ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι υπηρετούν την Νέα Τάξη, έτσι και οι τουρκόφωνοι κάνουν ακριβώς το ίδιο.
Οι λαοί πληρώνουν εξοπλιστικά που δικαιολογούνται με την πρόκληση επεισοδίων, βάσει σεναρίου που επεξεργάζονται οι επιτελείς για λογαριασμό της αμυντικής βιομηχανίας και της Τραπεζικής μαφίας.

Σίγμα

(Visited 116 times, 1 visits today)
Leave a Reply