Ἀπὸ 1000 εὐρῶ τὴν ἡμέρα κερδίζουν τὰ «κορίτσια τῆς Fenen»!!!

Μία σε βάθος έρευνα, που πραγματοποίησε η φιλο-ισραηλινή Ιταλική εφημερίδα IL Foglio, σχετικά με τις Femen έβγαλε λαυράκι.
1000 ευρώ την ημέρα μπορεί να φτάσει η αμοιβή καθεμιάς τους για μια δράση, που τα ΜΜΕ θα φροντίσουν να παιχτεί σε όλον τον πλανήτη.
Και φυσικά ήταν ξεκάθαρο ποια κέντρα εξυπηρετούσαν οι στοχευμένες δράσεις τους.
Ἀπὸ 1000 εὐρῶ τὴν ἡμέρα κερδίζουν τὰ «κορίτσια τῆς Fenen»!!!1

Ἀπὸ 1000 εὐρῶ τὴν ἡμέρα κερδίζουν τὰ «κορίτσια τῆς Fenen»!!!2 Ἀπὸ 1000 εὐρῶ τὴν ἡμέρα κερδίζουν τὰ «κορίτσια τῆς Fenen»!!!3 Ἀπὸ 1000 εὐρῶ τὴν ἡμέρα κερδίζουν τὰ «κορίτσια τῆς Fenen»!!!4

Λίγο μετά,  στην θέση του άρθρου δημοσιεύθηκε επιστολή του σιωνιστή χρηματοδότη των Femen και η έρευνα παρέμεινε δημοσιευμένη σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες αλλά όχι στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Il Foglio.

Ούτε λέξη περί πληρωμένου ακτιβισμού δεν αναφέρεται στα ΜΜΕ, διότι στην θεατρική παράσταση που είμαστε θεατές πρέπει να πιστεύουμε ότι εκεί έξω υπάρχουν «ανιδιοτελείς επαναστάτες» όπως οι Femen, οι Anonymous, οι AntiFa, οι κουκουλοφόροι κλπ, που σκοτώνονται για το …καλό της ανθρωπότητας
Περισσότερα στα Αγγλικά και στα Ιταλικά παρακάτω:

Who stands behind ridiculous FEMEN movement?

Com’è che le ragazze a seno nudo di Femen prendono mille euro al dì?.

Com’è che le ragazze a seno nudo di Femen prendono mille euro al dì?

Femen: un travestimento firmato imperialismo

Femen: un travestimento firmato imperialismo

Il_Foglio

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply