Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν …Ποῦτιν!!!

Ανώνυμα κι ασήμαντα site, που σκόπιμα διαχέουν προπαγάνδα,ρίχνουν δολώματα που τσιμπούν δεκάδες εμμονικοί επαγγελματίες τουρκοφάγοι.
Η αντιπαράθεση Ελλάδας-Τουρκίας αποφέρει πολλά λεφτά στις σχετικές βιομηχανίες κι αυτές φροντίζουν να «χαρτζιλικώνουν» πολλούς δημοσιογράφους, για να συντηρούν ζωντανή την θεατρική παράσταση τρόμου και της απειλής εξ ανατολών.

Το κλασικό ασήμαντο μπουρδολόγιο AWD NEWS (που έχει μόλις 724 likes όταν η Χριστίνα Λαμπίρη έχει 87.000 ακολούθους στο tweeter, κατάφερε να εξαπατήσει τους ειδικούς μπουρδολόγους ανά την Ελλάδα..
Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!4

Η είδηση-μπούρδα που προήλθε από ένα ασήμαντο blog χωρίς αναφορά πηγής και χωρίς καμμία εμφανή πρόσβαση σε εδική πληροφόρηση, ανέφερε ότι ο Πούτιν απεκάλεσε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Ερντογάν.
Αυτή την «είδηση» οι χαζοχαρούμενοι Τουρκοφάγοι έσπευσαν να μεταφράσουν και να διαδώσουν, την ίδια στιγμή που ο Πούτιν κι ο Ερντογάν κλείνουν συμφωνίες δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

 

Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!1Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!10Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!11Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!6Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!10
Η μπούρδα πήρε τέτοιες διαστάσεις που το Κρεμλίνο αναγκάστηκε να να διαψεύσει επίσημα.

Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!9

Κι αν δείτε τις αναφορές του Ρωσσικού πρακτορείου TASS στον Ερντογάν είναι ΟΛΕΣ θετικές χωρίς το παραμικρό ίχνος προβλήματος.

 Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!8
Μάλιστα η προτελευταία είδηση αφορά σε επίσκεψη του Ερντογάν στην Μόσχα για τα εγκαίνια ενός ανακαινισμένου Τζαμιού.

Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!3

Προσοχή λοιπόν,  γιατί έχει γεμίσει το ίντερνετ λαμόγια που κυνηγούν κλικ κι έσοδα από διαφήμιση αναπαράγοντας ηλιθιότητες που παραπλανούν τους αναγνώστες κάτι που βολεύει ιδιαίτερα το σύστημα.
Το σύστημα θέλει να χαλάσει τις δουλειές του Πούτιν και του Ερντογάν και υπάρχει σημαντική διασπορά πρακτόρων στα ΜΜΕ που φροντίζει για το επικοινωνιακό κομμάτι αυτού του οικονομικού πολέμου.

Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!5

Σίγμα

(Visited 173 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν …Ποῦτιν!!!

  1. Τωρα κι εσεις το χ#σατε με το συμπαθιο…

    Δηλαδη, η ειδηση ξεκινησε απο ενα ανυπαρκτο ελληνικο σαιτ (λετε)! Και αναγκασε την επισημη Ρωσσια να δωσει διευκρινιστικη δηλωση οτι δεν ισχυει…επειδη μετα το αναδημοσιευσαν και τα παγκοσμιου φημης..olympia…infognom…και μαλλον κ η Τατιανα.

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ἀνάκλησις ἐμβολίου …πέρυσι!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply