Ὅλες οἱ βρωμιὲς καὶ τὰ ψέμματα ἐπιτρέπονται μὰ ΠΟΤΕ ἡ ἀλήθεια!!!

Οι φυλλάδες επιλέγουν να αναδείξουν ότι βολεύει την Νέα Τάξη, ώστε να επαναπροσδιορίσουν στο μυαλό των αναγνωστών το τι πρέπει να θεωρείται …φυσιολογικό και …αυτονόητο.
Ειδικά όταν αυτό γίνεται από διάσημους και πλούσιους ο αναγνώστης συνειρμικά κι υποσυνείδητα θεωρεί τις ανωμαλίες, τις «ιδεολογικές» ή «θρησκευτικές» τοποθετήσεις ή ακόμη και τις στυλιστικές γελοιότητες …προϋποθέσεις για την επιτυχία.

Γι’αυτό βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά, να προσπαθούν να μοιάσουν εξωτερικά ή ως στυλ στην Δέσποινα Βανδή, τους One Direction, τον Μπέκαμ, την Miley Cyrus κλπ.
Πολύ πιο εύκολα θα επαναλάβουν και τις απόψεις των διασήμων, που έχουν ως πρότυπα, αφού τα ίδια τα ΜΜΕ τις μεταφέρουν ασχολίαστες χωρίς να τις γελοιοποιήσουν.

Κι ενώ μία ανωμαλία μεταφέρεται ασχολίαστη….

Ὅλες οἱ βρωμιὲς καὶ τὰ ψέμματα ἐπιτρέπονται μὰ ΠΟΤΕ ἡ ἀλήθεια!!!3 Ὅλες οἱ βρωμιὲς καὶ τὰ ψέμματα ἐπιτρέπονται μὰ ΠΟΤΕ ἡ ἀλήθεια!!!2

….αν ένας διάσημος κάνει κριτική στο Ισραήλ, πέφτουν επάνω του να τον …κατασπαράξουν και να του ακυρώνουν ακόμα και τα συμβόλαια.

Ὅλες οἱ βρωμιὲς καὶ τὰ ψέμματα ἐπιτρέπονται μὰ ΠΟΤΕ ἡ ἀλήθεια!!!1

Έτσι το σύστημα διατηρείται αποστειρωμένο.
Όλες οι βρωμιές και τα ψέμματα επιτρέπονται, αλλά ουδέποτε η αλήθεια που αφορά στους επικυρίαρχους.

Σίγμα

(Visited 184 times, 1 visits today)
Leave a Reply