Ὅλοι οἱ …ῥατσιστές στό «Pegida»;;

Το σύστημα προσπαθεί να επιβάλλει το μαϊμού κίνημα Pegida ως την επίσημη φωνή των ρατσιστών και των εχθρών των μεταναστών, ώστε όλα να βρίσκονται υπό έλεγχο. Γι’αυτό τα ΜΜΕ φρόντισαν να ακούγεται το όνομα του συγκεκριμένου κατασκευάσματος συνεχώς.

Ὅλοι οἱ ...ῥατσιστές στό « Pegida»;;

Όταν όμως κάποιοι ξέφυγαν και μίλησαν για στρατόπεδα συγκεντρώσεως, το …δήθεν ρατσιστικό Pegida ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από τους Σιωνιστές.

Οι «Ισλαμοφοβικοί» αποδεικνύονται φιλοσιωνιστές κι αυτό το σημειολογικό τερατούργημα το είδαμε και κατά την εν ψυχρώ δολοφονία 80 νεαρών φιλοπαλαιστίνιων απο τον …«ισλαμοφοβικό» σιωνιστή Breivik στην Νορβηγία.

Κάπως έτσι και το μαϊμού δήθεν ισλαμοφοβικό κίνημα Pegida επιχειρεί να μαντρώσει σε ελεγχόμενο περιβάλλον, ελεγχόμενης οργής, τους αντιδραστικούς που μπορεί να διανοηθούν να κινηθούν ενάντια στους σιωνιστές υπαιτίους του προσφυγικού κύματος, αντί στα θύματα του σιωνισμού.
Τα θύματα του Ισραήλ θα βιώνουν στοχευμένη ρατσιστική βία παντού στην Ευρώπη.
Οι σιωνιστές, οι υπαίτιοι της αποσταθεροποιήσεως σε Αφρική και Μέση Ανατολή παραμένουν πάντα …εκτός κάδρου.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply