Ὄχι παράνομοι ἀλλὰ …Μὴ νόμιμοι μετανάστες!!!

Το τμήμα Διώξεως ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ μεταναστεύσεως συνέλαβε αγρότη γιατί απασχολούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ, όχι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αλλά …ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες. 

Ὄχι παράνομοι ἀλλὰ ...Μὴ νόμιμοι μετανάστες!!!

Η λέξη παράνομος κολλάει μόνο σε Έλληνα πολίτη, γιατί αν κολλήσει σε αλλοδαπό ανεβαίνει η …Χρυσή Αυγή.
Βλέπετε πόσο προσεκτικοί είναι με την χρήση της λέξεως παράνομος  και πώς μετριάζουν τα συναισθήματα του αναγνώστη προς τους μη νομίμους μετανάστες, σε αντίθεση με τον εργοδότη τους που συνελήφθη για τις παρανομίες του.

Το μεταναστευτικό είναι αποτέλεσμα ακόμα μίας μεγάλης μπίζνας του συστήματος και για να βάλουμε το χέρι στην τσέπη πρέπει να μας προετοιμάσουν συναισθηματικά να αναλάβουμε εμείς το κόστος.
Πρέπει να μας γεμίσουν ενοχές για κάτι που δεν προκαλέσαμε εμείς.

Εννοείται πως πρέπει να μην βλέπουμε εχθρικά τους μετανάστες αλλά ΟΥΤΕ κι αυτούς που τους ανάγκασαν να γίνουν μετανάστες.
Οι πιο άθλιοι κλέφτες κι απατεώνες καναλάρχες και δημοσιογράφοι, που ρήμαξαν το Δημόσιο χρήμα, που θα σκότωναν και την μάνα τους για τα λεφτά, μας δείχνουν νύκτα-ημέρα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ και ντοκιμαντέρ για τους μετανάστες προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν εμάς, ώστε να αναλάβουμε εμείς το κόστος, αντί να αναδείξουν τους πραγματικούς υπευθύνους (βλέπε Ισραήλ και ΝΑΤΟ).
Αυτούς δηλαδή που ξοδεύουν μόνον για την αποσταθεροποίηση και την εκμετάλλευση των χωρών προελεύσεως των μεταναστών κι όχι για την αποτροπή των εγκλημάτων που γίνονται στις χώρες τους.

Οι εργοδότες των μισθοφόρων αποκεφαλιστών φροντίζουν μέσω των ΜΜΕ να μετακυλήσουν τους κινδύνους και το κόστος των εγκλημάτων τους σ’ εμάς.
Και βέβαια η ανθρώπινη εκδοχή του ότι έδινε ένα μεροκάματο σε 3 φτωχούς μετανάστες, .έστω και παράνομα, δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν,  διότι το ΚΡΡΡΑΤΟΣΣΣ χάνει έσοδα, οι τοκογλύφοι αγωνιούν… και ούτε ένας   έχει δικαίωμα να παίζει με τα συναισθήματα και τα έσοδα των τοκογλύφων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply