Πολὺ χρῆμα ἡ μετανάστευσις!!!

Πολὺ χρῆμα ἡ μετανάστευσις!!!

Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Μεταναστεύσεως, στους τελευταίους 18 μήνες, το ελληνικό Κράτος έχει δαπανήσει 1,65 δισ. ευρώ, σε δράσεις σχετικές με την προσφυγική κρίση.

 

Και ρωτάμε, οι αφελείς: 300 εκλέξαμε το Στεπέμβριο. Με τους (αφορολόγητους) μισθούς τους, τους βοηθούς τους, με τα γραφεία τους και τις αυτοκινητάρες τους. Ένας, μα ένας ρε σεις, θα βρεθεί να καταθέσει στην Βουλή μία ερώτηση στον Υπουργό Μεταναστεύσεως για το πώς δαπανήθηκαν τα χρήματα αυτά;

————————————————–

Η οικονομική πλευρά της προσφυγικής κρίσεως: Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταναστεύσεως, στους τελευταίους 18 μήνες, η Ελλάδα έχει δαπανήσει ποσό 1,65 δισ. για την αντιμετώπιση της κρίσεως. Έναντι αυτών, έχει εισπράξει μόλις 42 εκατ. ευρώ, από τα 259 εκατ. που έχουν προσδιοριστεί από την Ε.Ε. ως ενίσχυση της Ελλάδας. (Ευρώπη, τ’ ακούς;)
Κανείς, επαναλαμβάνω, κανείς δε γνωρίζει πώς κατανεμήθηκαν αυτά τα χρήματα (νταξ, όλοι καταλαβαίνουμε τί γίνεται).
Από την άλλη πλευρά, δεν συνυπολογίζονται τα τεράστια ποσά που έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές των κατοίκων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά ούτε και η αξία των ειδών που προσφέρονται.
Οι δύο όψεις της Ελλάδας. Η ανθρωπιστική (που βοηθάει) και η λαμογίστικη (που σπαταλά και καταβροχθίζει το κρατικό χρήμα). Και η όψη της Ευρώπης: Για ακόμη μία φορά, με το κεφάλι χωμένο στην άμμο, προσπαθεί -με τεράστια καθυστέρηση- να θεσπίσει μεταναστευτική πολιτική.

Διαβάστε ανταπόκριση του Reuters

Έλληνες Φορολογούμενοι – Κίνημα Πολιτών ἀπὸ ἐδῶ κι ἐδῶ.

(Visited 117 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Πολὺ χρῆμα ἡ μετανάστευσις!!!

  1. Δηλα-δή τους ει-δικούς μας ανθρώπους εις τας ΜΚΟ πως θα τους βολεύωμεν πλεον, αν καταργήσωμεν την ανεξέλεγκτον απο Γ.Λ.Κ. και μακράν της “Διαυγειας” χρηματοδότησην;

Leave a Reply