Ὅλος ὁ (πραγματικός) τρόμος ἐπάνω ἀπὸ τὴν Εὐρώπη!!!

Ὅλος ὁ (πραγματικός) τρόμος ἐπάνω ἀπὸ τὴν Εὐρώπη!!!2Δὲν κάνει τρόμο στὴν Εὐρώπη…
Τρόμο δὲν ἔκανε ποτέ…

Στρατός στους δρόμους
Eκτακτα μέτρα ασφαλείας ισχύουν από σήμερα στις Βρυξέλλες. Η βελγική υπηρεσία ασφαλείας (OCAM) αύξησε σήμερα το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή για την πόλη των Βρυξελλών στο επίπεδο 4, κάνοντας λόγο για «επικείμενη απειλή»

Ὅλος ὁ (πραγματικός) τρόμος ἐπάνω ἀπὸ τὴν Εὐρώπη!!!1

πηγὴ

Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από σταθμό του μετρό στο Λονδίνο

Μὲ μερικὲς σφαῖρες, λιγότερες ἐλευθερίες γιὰ τοὺς πολῖτες, περισσότερα λεφτὰ γιὰ ἐξοπλισμούς…
Βίντεο ἀπὸ κλειστὸ κύκλωα ἐπιτηρήσεως σὲ καφὲ στὸ Παρίσι… 

Exclusive: Moment jihadi’s gun jams when he tries to shoot woman

Παπανικολάου Σωτήρης

Μόλις άκουσα στην γαλλική τηλεόραση ότι ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, απλά «ανακοίνωσε»… στις Βρυξέλλες ότι «οι δεσμεύσεις της Γαλλίας να διατηρήσει το δημόσιο έλλειμμά της στο 3% του ΑΕΠ δεν θα τηρηθούν, αντίθετα θα υπάρξει «μεγάλη υπέρβαση» του ορίου αυτού, (κοντά 2 δις) για αγορά στρατιωτικού υλικού και θα γίνουν πολλές προσλήψεις που στοχεύουν στην ασφάλεια του κράτους.

Ξεκαθάρισε δε, ότι δεν προτίθεται να επιβαρύνει τους άλλους τομείς του προϋπολογισμού (κυρίως τους κοινωνικούς) σε βάρος των πολιτών».

Θυμήθηκα τότε βρε παιδί μου, πως όταν ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό «χαλαρά» κάποιες συζητήσεις στην ΕΕ, για το αν οι δημοσιονομικοί κανόνες μπορούν να χαλαρώνουν για χώρες οι οποίες υποδέχονται και προσφέρουν βοήθεια σε πρόσφυγες, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα, έπεσαν εν χορώ όλοι να μας φάνε.

Είμαι περίεργη να δω τώρα αν ο κ. Νταϊσελμπλουμ θα σουφρώσει πάλι την μούρη… στον κ. Βαλς! Δύο μέτρα και δύο σταθμά, την έχω εμπεδώσει αυτή την αλληλεγγύη.

Christina Zerdeva

Τὸ Χρήσιμον

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply