Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;

Και οι Ρώσσοι τελικά στήριξαν οικονομικά τους Λιβύους …αντάρτες, που έριξαν τον Καντάφι, προκειμένου να μην ακυρωθούν τα συμβόλαια δισεκατομμυρίων που είχε ήδη υπογράψει ο Καντάφι με ρωσσικές εταιρείες.

 

Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;2Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;8To 2011 και η Ρωσσία υπερψήφισε την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας αρ.1970 που απαγόρευε τις πωλήσεις όπλων προς την κυβέρνηση της Λιβύης, που πάγωνε τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας Καντάφι, στην οποία επίσης απαγορεύτηκε ακόμα και το να ταξιδέψει για να μην μπορεί να γλυτώσει από τους μισθοφόρους της «Αραβικής Ανοίξεως», της καταστροφής και του θανάτου.Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;7

Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;5Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;4

Μετά που η Γαλλία κατάφερε να ψηφιστεί το εμπάργκο από όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας συνέχισε να ρίχνει όπλα στους μισθοφόρους της Δύσεως με αλεξίπτωτα.
Και από αυτούς που εξόπλισαν οι Γάλλοι …θα μας σώσει ο Ολάντ

Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;1 Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;3

Για τους χιλιάδες Λιβύους που πνίγονται στην Μεσόγειο, μετά την …«σωτήρια» παρέμβαση του ΟΗΕ, δεν υπάρχει ούτε ένας υπεύθυνος και δεν θα πληρώσει  κάποιος για την καταστροφή της Λιβύης.
Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;6 Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;10Έχουν όλοι τους βουτήξει τα χέρια στο αίμα αθώων με μοναδικό στόχο το κέρδος.

Βοήθησε καί ἡ Ῥωσσία στήν καταστροφή τῆς Λιβύης;
Και είχα πάντα την απορία για την αδιαφορία του Πούτιν, την ώρα που οι ύαινες της Νέας Τάξεως κατασπάραζαν την Λιβύη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply