Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ …«ἀνθρωπιστικές» καὶ …«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!

7 Ιουλίου του 2005 βομβιστές καμικάζι σκορπούν τον θάνατο στο Λονδίνο. 55 νεκροί!!!

Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!6

Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!9

Ο σχεδιαστής της επιθέσεως, Mohammad Sidique Khan, ήταν κουνιάδος αλλά και ήρωας για τον Arshad Patel.

Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!7

Ο Arshad Patel  βρίσκεται από καιρό στο στόχαστρο της Βρετανικής Αστυνομίας και ασχολείται με την συλλογή μετρητών από Δωρεές για την «απελευθέρωση» της Συρίας.
Και λέγοντας Συρία εννοούμε αυτήν που θέλει να παραδώσει στους Ισλαμιστές το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και το Ισραήλ, με την νέα Σημαία που έχει τα 3 κόκκινα αστέρια.

Ο απατεώνας Arshad Patel δεν είναι μόνο στενά συνδεδεμένος με Ισλαμιστές τρομοκράτες αλλά έχει στήσει την ιστοσελίδα ONE NATION (ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ) με ευθεία παραπομπή στο Ισλαμικό Κράτος, όπου δεν υπάρχουν εθνότητες αλλά μόνο Μουσουλμάνοι.
Η ιστοσελίδα αυτοί είναι γεμάτη «κουμπιά» για να οδηγηθεί ο αναγνώστης να δώσει λεφτά που θα χρησιμοποιηθούν …δήθεν για ανθρωπιστικό έργο.

Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!4

Και όντως αυτή η σκοτεινή Ισλαμιστική οργάνωση, που συνδέεται άμεσα με την τρομοκρατία, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, στην Λέσβο και υποδέχεται μετανάστες!

Με τις ευλογίες των κλόουν που μας κυβερνούν και με την θανατηφόρο άγνοια των κρατικών μυστικών υπηρεσιών τα δίκτυα της τρομοκρατίας, φορώντας στολές ανθρωπιστικών οργανώσεων, φροντίζουν για την ελεύθερη είσοδο τρομοκρατών κι αποκεφαλιστών στην Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας.

Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!2
Φροντίζουν επίσης να τους βρουν πλαστά χαρτιά. Κι όλα αυτά σε συνεργασία με τις Ελληνικές Αρχές.

Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!3 Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!1 Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!8

Οι ίδιες οργανώσεις ήταν αυτές που φρόντιζαν να βαπτίζουν …«εθελοντές» τους αποκεφαλιστές που έστελνε η Ευρώπη στην Συρία, για να παραστήσουν τους Συρίους εξεγερμένους.
Οι αποκεφαλιστές με τα ευρωπαϊκά διαβατήρια ταξίδευαν ανενόχλητοι από την Ευρώπη μέχρι την Συρία, παριστάνοντας τους …εθελοντές ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Αυτούς τους αποκεφαλιστές στηρίζουν οι ΗΠΑ,το Ισραήλ, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο Σπηλιωτόπουλος κι ο Bernard Henry Levy,  ώστε να εκδικηθούν τους Συρίους που αντιστάθηκαν στον Σιωνισμό.

Ἀποκεφαλιστὲς πίσω ἀπὸ ...«ἀνθρωπιστικές» καὶ ...«ἐθελοντικές» ὀργανώσεις!!!5 Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΥΓΗ δεν ανησυχούν…
Μόνο οι τοπικές αρχές προβληματίζονται.
Για την σύνδεση με τους βομβιστές του Λονδίνου …ούτε κουβέντα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply