Προετοιμάζοντας τὰ πολιτικὰ …«ζόμπυ» τῆς ἐπομένης γενεᾶς!!!

Το δίκτυο των Σχολείων Round Square, στο οποίο ανήκουν και τα πρότυπα πειραματικά σχολεία Αναβρύτων, αναφέρουν ενδεικτικά στην ιστοσελίδα τους για όσους δεν ξέρουν καλά Αγγλικά.

«Γιατί το κάνουμε
Ως εκπαιδευτές αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο η επομένη γενεά ΗΓΕΤΩΝ θα ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, θα ετοιμάζεται και θα αποκρίνεται στον κόσμο μας.»

Προετοιμάζοντας τὰ πολιτικὰ ...«ζόμπυ» τῆς ἐπομένης γενεᾶς!!!1

Ὑπάρχουν σχολεῖα τῶν Illuminati καί στήν Ἑλλάδα;

Προετοιμάζουν τα ζόμπυ της πολιτικής που δεν θα είναι σε θέση να σκεφθούν κάτι που να αντιτίθεται στα συμφέροντα της Ελίτ. Η ανταμοιβή αυτών των πνευματικών ζόμπυ είναι φυσικά και ηθική και υλική, καθώς προωθούνται γρήγορα στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας, με υψηλούς μισθούς και μοναδική έγνοια να ΜΗΝ …θιγούν τα ξένα συμφέροντα.

Είναι χιλιάδες αυτοί που δουλεύουν στα παρασκήνια και που ετοιμάζουν τους νόμους που ψηφίζουν οι αδίστακτοι κι αγράμματοι απατεώνες της πολιτικής που εμείς γνωρίζουμε.
Κι όταν κάποιες φορά συναντούν ο ένας τον άλλον σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων κλπ, αντιλαμβανόμαστε ότι ΟΛΟΙ έχουν τους ίδιους στόχους, έχουν τους ίδιους εχθρούς και τους ίδιους φίλους και λένε τα ίδια πράγματα, με άλλα λόγια ώστε να συμπεράνουμε υποσυνείδητα ότι δεν υπάρχει τελικά άλλος δρόμος  πέρα από αυτόν που προστατεύει τους τοκογλύφους και καταστρέφει τους πολίτες.

Τα καλλίτερα κολέγια στην Ελλάδα ιδρύθηκαν από ξένους πράκτορες, ώστε να παράγουν ελληνόφωνους γενίτσαρους, που θα προστατεύουν τα ξένα συμφέροντα, παριστάνοντας τους Έλληνες.
Στα σχολεία της Νέας Τάξεως, όπου σπουδάζουν κι οι …«αριστεροί» ηγέτες, τα παιδιά φορούν γραβάτες, ντύνονται σεμνά κι ομοιόμορφα κι επικεντρώνονται στην γνώση.
Στα σχολεία των θυμάτων της Νέας Τάξεως οι πράκτορες των κομμάτων καθηγητές και φοιτητοπατέρες φροντίζουν να βασιλεύει το μπάχαλο, η βρωμιά, η αναξιοκρατία και η άγνοια.
Και πείθουν επιπλέον τους φοιτητές ότι έτσι πρέπει να είναι η Παιδεία…
Να προετοιμάζει στρατούς ηλιθίων που θα κτυπούν παλαμάκια όποτε δίνεται το σύνθημα, ώστε να μπορέσουν να περάσουν τα μαθήματα χωρίς να διαβάσουν κι αργότερα να βολευτούν από κάποιον πολιτικό σε μία δημόσια θέση, χωρίς να την αξίζουν.

Προετοιμάζοντας τὰ πολιτικὰ ...«ζόμπυ» τῆς ἐπομένης γενεᾶς!!!2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Προετοιμάζοντας τὰ πολιτικὰ …«ζόμπυ» τῆς ἐπομένης γενεᾶς!!!

Leave a Reply