Ἴδιες τακτικὲς ξεπουλήματος σὲ ΟΤΕ καὶ ΔΕΗ!!!

Όπως έκαναν με τον ΟΤΕ έτσι ακριβώς κάνουν και με την στρατηγικής σημασίας Δημόσια Εταιρεία Ηλεκτρισμού…
Ξεκινούν το ξεπούλημα αρχικά του 49% για να ακολουθήσει και το υπόλοιπο λίγο αργότερα και μακριά από τα φώτα της Δημοσιότητας.

Παραδίδουν στους ξένους κερδοσκόπους την διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος, δηλαδή τα τεράστια δίκτυα παροχής ρεύματος ακόμα και στην τελευταία καλύβα επί Ελληνικού Εδάφους. Τα δίνουν στους ξένους αφού φρόντισαν να φτωχοποιήσουν τους Έλληνες ώστε να μην μπορούν να συμμετέχουν στην ιδιωτικοποίηση.

Ἴδιες τακτικὲς ξεπουλήματος σὲ ΟΤΕ καὶ ΔΕΗ!!!

Δίκτυα διανομής ρεύματος που πληρώσαμε με αίμα και που είναι πρακτικά αδύνατο να κατασκευάσει οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία, όσο μεγάλη κι αν είναι, θα ξεπουληθούν για πενταροδεκάρες με εντολή των …«δανειστών» δήθεν.
Σ’ αυτά τα ανυπολόγιστης αξίας έτοιμα δίκτυα θα γίνει μία γελοία αποτίμηση της αξίας τους προκειμένου να τα βάλουν στο χέρι τα γνωστά σιωνιστικά fund που βρίσκονται πίσω από τους γενίτσαρους της κυβερνήσεως.

Οι πολιτικοί θα πάρουν τα …«δωράκια» τους, εμείς θα πληρώνουμε ενοίκιο στα δίκτυα που φτιάξαμε με αίμα και οι επικυρίαρχοι θα βγάζουν λεφτά με μηδενικό ρίσκο, ελέγχοντας πρακτικά το ποιος θα έχει φως και θέρμανση και ρεύμα για την δουλειά του.

Από την εποχή που ο Μητσοτάκης ξεπούλησε άρον-άρον την ΑΓΕΤ Ηρακλής χωρίς να το επιβάλλει κάποια Τρόϊκα μέχρι και σήμερα η ατζέντα εφαρμόζεται ευλαβικά από όλους τους γενιτσάρους που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν.
Ιδιωτικοποίηση των πάντων…

Αυτά μαθαίνουν στα σχολεία των Rothschild…
Το ξεπούλημα του Δημοσίου Πλούτου έμαθαν να το θεωρούν αναγκαίο για το «καλό» της Οικονομίας… Δηλαδή της Νέας Τάξεως.

Η ύδρευση της Θεσσαλονίκης στα χέρια Ισραηλινών, η ύδρευση της Αθήνας στα χέρια του …«περιουσίου» Paulson, ο ΟΠΑΠ στα χέρια του …«περιουσίου» Ziegler και τώρα η σειρά της ΔΕΗ.

Κι όταν ένας λαός δεν ελέγχει το νόμισμά του, τις τράπεζές του, δεν ελέγχει το νερό που πίνει, ούτε το φως στα σπίτια του, δεν ελέγχει καν τις καταθέσεις του και δεν ελέγχει ούτε καν αυτούς που τον κυβερνούν, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι πλέον λαός αλλά μερικά εκατομμύρια καλά ελεγχομένων και χαζοχαρούμενων δούλων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply