Σήμερα ὁ Νετανιάχου θὰ ὑποβάλετο σὲ κολονοσκόπησιν.

Σήμερα ὁ Νετανιάχου θὰ ὑποβάλετο σὲ κολονοσκόπησιν.O πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανάχου θα υποβληθεί σε κολονοσκόπηση το πρωί της Παρασκευής και κατά την διάρκεια της σύντομης διαδικασίας ο Υπουργός Αμύνης Μοσέ Γιααλόν θα είναι υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ανακοίνωσε την Πέμπτη το γραφείο του Νετανιάχου.

Ο Νετανιάχου θα βρίσκεται σε αναισθησία για περίπου 30 λεπτά, αναφέρει η δήλωση, αποκαλώντας την επέμβαση διαδικασία «ρουτίνας».

Στην δήλωση αναφέρεται ότι ο Νετανιάχου είχε κάνει για τελευταία φορά κολονοσκόπηση το 2014, όταν αφαιρέθηκε ένας πολύποδας, ο οποίος ελέγχθηκε και βρέθηκε να είναι καλοήθης. Η εξέταση της Παρασκευής είναι μια συνέχεια της προηγουμένης. Ο Νετανιάχου είχε επίσης έναν καλοήθη πολύποδα του παχέος εντέρου, που αφαιρέθηκε το 2008.
Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τον προσωπικό γιατρό του, Zvi Berkowitz.
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Το παραπάνω άρθρο θα μπορούσε να είναι χιουμοριστικό, αλλά αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες.
Η επέμβαση θεωρείται ρουτίνας, αλλά ανακοινώθηκε εσπευσμένα μόλις εχθές, ενώ γίνεται σήμερα.
Η νάρκωση θα διαρκούσε μόλις 30 λεπτά της ώρας, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να ορισθεί ο αντικαταστάτης του για το διάστημα αυτό.
Τι φοβερό αναμένει για αύριο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και παίρνει σήμερα αυτή την ακραία προφύλαξη;
Tην απάντηση ίσως μάθουμε σήμερα.
Πάντως ο ορισμός υπηρεσιακού πρωθυπουργού για 30 λεπτά του υπουργού Αμύνης Μοσέε Γιααλόν υποδηλώνει ίσως κάποιο φόβο στρατιωτικής φύσεως.
Η αναφορά όμως στις προηγούμενες κολονοσκοπήσεις και στο καλό αποτέλεσμα τους ίσως να υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, που ενδέχεται να έχει επιδεινωθεί, αν κρίνουμε ότι αντίστοιχη επέμβαση έγινε και το 2014.
Τα προβλήματα υγείας των ηγετών μπορούν να έχουν μακροχρόνιες ή αιφνίδιες επιδράσεις και ν’ αλλάξουν ξαφνικά το πολιτικό σκηνικό.
Οι Ισραηλινοί έχουν προιστορία στο θέμα αυτό.
Ο πρώην πρωθυπουργός τους Αριέλ Σαρόν έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ βρισκόταν στο αξίωμα τον Ιανουάριο του 2006. Παρέμεινε για 8 χρόνια σε κατάσταση φυτού ως τις 11 Ιανουαρίου του 2014, οπότε και πέθανε…
Σε κάθε περίπτωση όμως η ιατρική κατάσταση του κου Νετανιάχου ενδιαφέρει τον ισραηλινό λαό, που προσεύχεται γι’ αυτόν και την καλή του υγεία.
Ο ίδιος τώρα, γνωρίζοντας το προηγούμενο με τον Αριέλ Σαρόν, ίσως να φοβάται την τελική συνάντηση με τον δημιουργό του, μετά από τόσα εγκλήματα εναντίον των αμάχων κατοίκων της Γάζας, που έγιναν υπό την πρωθυπουργία του και για την «σωτηρία» του Ισραήλ…
(Visited 122 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Σήμερα ὁ Νετανιάχου θὰ ὑποβάλετο σὲ κολονοσκόπησιν.

  1. χαχαχχα
    Απ’ οτι ξερουμε ο Αραφατ βαρεθηκε την …..παρθενα του Αριελ και τωρα περιμενει την καινουργια του πουτ@να@ που του υποσχεθηκε ο Αγιος Πετρος.

Leave a Reply