Τὸ νέο ἀνθρωποεῖδος ὑπὸ ΑΠΟΛΥΤΗ νομικὴ προστασία!!!

Οι πόρνοι, οι ανώμαλοι, οι παιδόφιλοι και οι εγκληματίες που κυβερνούν την ανθρωπότητα δεν κλείνουν μάτι, υπερασπιζόμενοι τα …ανθρώπινα δικαιώματα των διαφορετικών και των gay.
Αφού πέρασαν ως φυσιολογικό κάποιος, ακόμα κι ένα παιδί, να επιλέγει το φύλο του, ανεξαρτήτως από το φύλο στο οποίο ανήκει το σώμα του, τώρα έρχονται και οι νόμοι που θα επιβάλλουν στους πολλούς την …διαφορετικότητα των ολίγων.

Τὸ νέο ἀνθρωποεῖδος ὑπὸ ΑΠΟΛΥΤΗ νομικὴ προστασία!!!1

Δίνονται πλέον σαφείς οδηγίες στα σχολεία του Καναδά:

  1.  Να επιτρέπουν την χρήση «Κύριος», «Κυρία» ανεξαρτήτως του φύλου του ανθρώπου στον οποίο απευθύνονται. 
  2. Θα μπορεί ένα αγόρι που δηλώνει κορίτσι να παίζει στην ομάδα βόλει των κοριτσιών.
  3. Θα μπορεί ένα αγόρι που δηλώνει κορίτσι να κάνει ντους και να αλλάζει στα αποδυτήρια των κοριτσιών.

Αφού φρόντισαν να μας ποτίσουν με γυναικείες ορμόνες, που βάζουν σε διάφορα αντικείμενα καθημερινής χρήσεως (την Δισφαινόλη για παράδειγμα), τώρα σπεύδουν να νομοθετήσουν για τα νέα είδη ανθρώπων,  που δημιούργησαν με τεχνητό τρόπο.

Για τις τράπεζες δεν μπορούν να νομοθετήσουν, αλλά σ’ εμάς επιβάλλουν ό,τι τους διατάξουν οι επικυρίαρχοι.
Ο Αλεξιάδης παρακαλάει τις Τράπεζες να πράξουν το …πατριωτικό τους καθήκον. Για όλους εμάς τους άλλους υπάρχουν οι υποχρεωτικοί νόμοι, τα πρόστιμα και η φυλακή.
Οι τοκογλύφοι λειτουργούν επάνω από τους νόμους και οι νόμοι προστατεύουν αυτούς από εμάς κι όχι το αντίστροφο.
Σούζα στέκονται μπροστά στους τραπεζίτες και τους παρακαλούν να μειώσουν τα κόστη.

Τὸ νέο ἀνθρωποεῖδος ὑπὸ ΑΠΟΛΥΤΗ νομικὴ προστασία!!!2

Οπουδήποτε αλλού βγάζουν νόμο και με το έτσι θέλω κόβουν συντάξεις, μηδενίζουν ομόλογα, ληστεύουν τα αποθεματικά, κλέβουν στα καύσιμα και στα τσιγάρα, καταστρέφουν λαούς, οδηγούν χιλιάδες στην αυτοκοτνία, μα δεν κουνιέται φύλλο.
Μπροστά στους τοκογλύφους όμως τα κάνουν επάνω τους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Τὸ νέο ἀνθρωποεῖδος ὑπὸ ΑΠΟΛΥΤΗ νομικὴ προστασία!!!

  1. Και εκτός από τη δισφαινόλη, μην ξεχνάμε και τα φυτικά οιστρογόνα που προστίθενται στα επεξεργασμένα τρόφιμα από το 1990 και μετά, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος… Φυτικά οιστρογόνα περιέχουν η σόγια, το σογιέλαιο, οι ηλιόσποροι, το ηλιέλαιο, το κριθάρι, οι σπόροι λιναριού κ.ά. σπόροι και καρποί… Γενικά, πρέπει να αποφεύγουμε όλα τα άλλα λάδια, μόνο το ελαιόλαδο και το λάδι από σπόρια σταφυλιού είναι απαλλαγμένα από οιστρογόνα…

Leave a Reply