Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ΝΑΤΟ…

Ο Καντάφι, η Λιβύη και εκατοντάδες χιλιάδες Λίβυοι θα ζούσαν μία χαρά αν οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ και οι μισθοφόροι αποκεφαλιστές του Ισραήλ δεν είχαν στήσει την θεατρική παράσταση της «Αραβικής Ανοίξεως», που προκάλεσε την αποσταθεροποίηση των Αραβικών Χωρών και το τεράστιο προσφυγικό κύμα.

Τελικά δεν έχει κάποιο νόημα ή κάποιαν επίδραση είτε είσαι υπέρ είτε κατά των ξένων, όταν αποδέχεσαι σαν καθυστερημένος την χρηματοδότηση και την υπακοή στο ΝΑΤΟ.
Είναι σαν να επιτρέπεις να γκρεμίσουν το φράγμα δίπλα στην πόλη σου, πνίγεσαι στο νερό και μετά διαδηλώνεις κατά της …υγρασίας.

Οι φυλλάδες και οι πράκτορες δημοσιογράφοι της Νέας Τάξεως φροντίζουν, σε κάθε περιγραφή εγκληματικής πράξεως, να τονίζουν την καταγωγή και το θρήσκευμα των δραστών, ώστε υποσυνείδητα να καλλιεργήσουν τον ρατσισμό και να μείνουν εκτός κάδρου οι επικυρίαρχοι, τα γουρούνια του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ.
Φανταστείτε δηλαδή στην Νικολούλη οι αναφορές στα εγκλήματα Ελλήνων να άρχιζαν με φράσεις όπως: «Ελληνορθόδοξη μάνα σκότωσε κι εκαψε τον γιό της στην Σιάτιστα», «Νεαρός Πόντιος Ελληνορθόδοξος σκότωσε την αγαπημένη του και την έκοψε κομματάκια στην Βέροια» κλπ
Τόσο γελοία κι εκ του πονηρού είναι η αναφορά στο θρήσκευμα ενός εγκληματία.
Την ίδια ώρα που η ΕΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ επιβλέπουν το εάν πληρώνουμε κανονικά τους τοκογλύφους.

Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ΝΑΤΟ...4 Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ΝΑΤΟ...3 Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ΝΑΤΟ...2

Διαβάζουμε ανάμεσα στην γελοία προπαγάνδα του Πρώτου Θέματος της Μοσάντ ότι το ΝΑΤΟ βομβάρδισε το κονβόι του Καντάφι

«Ο Καντάφι λίγες ημέρες πριν είχε κάνει την τελευταία του απόπειρα να αποδράσει από τον στενό κλοιό των επαναστατών, όμως οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ τον αντιλήφθηκαν και βομβάρδισαν το  κομβόι των 150 αυτοκινήτων με τα οποία προσπαθούσε να διαφύγει από την Σύρτη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να τον πιάσουν οι εξεγερμένοι να κρύβεται σε ένα υπόγειο τσιμεντένιο καταφύγιο.»

Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ΝΑΤΟ...1

Κι όμως ακόμη είμαστε σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και ο αριστερός Κοτζιάς χόρευε σαν τον Γουίνι The Pooh σε εκδήλωση του ΝΑΤΟ. Ο  Καμμένος μάλιστα υπέγραψε για να δοθούν 500.000.000 ματωμένα ευρώ πάλι στο ΝΑΤΟ, που δεν έχει αφήσει γενοκτονία για γενοκτονία, στην οποία να μην κινεί τα νήματα.

Ο λογαριασμός, για τους χορούς των παραπάνω, ήρθε με το Ασφαλιστικό.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὑπὸ τὴν σκέπη τοῦ ΝΑΤΟ…

  1. ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ
    Στου Γκεβάρα για γλωσίνη
    Για γκεβούρα γερμανίνη.
    Κάστρο στην Λήμνο αντάμωσα
    με βόμβες το δυνάμωσα
    Τσε απ’ τον πάτο το Μαράτσι>
    ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ το αντράτσι,,,

    Πάλι καλά που δεν γίναμε Αργεντινή

Leave a Reply