Ἑτοιμάζεται εἰδικὸ μέρος τῆς κολάσεως γιὰ μὴ ψηφοφόρους τῆς …Χίλαρυ!!!

Η …«περιούσια» κι ανώμαλη πρώην πολιτικός, με το ψεύτικο επίθετο, Albright δήλωσε ότι υπάρχει ένα ειδικό μέρος στην …κόλαση για όσες γυναίκες δεν στηρίξουν την Χίλαρι.

Ἑτοιμάζεται εἰδικὸ μέρος τῆς κολάσεως γιὰ μὴ ψηφοφόρους τῆς ...Χίλαρυ!!!1

Αυτή η ίδια ψυχασθενής και ΜΗ Αμερικάνα, με το πλαστό επίθετο, υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών των Αμερικανών και είχε πει το περίφημο: «Άξιζε να πεθάνουν 500.000 μωρά για να πέσει ο Σαντάμ και να ιδιωτικοποιήσουν τα πετρέλαια του Ιράκ».

Κατά τα άλλα ο Χίτλερ ήταν ο σχιζοφρενής κι αυτή μία άκακη γυναίκα που γλύτωσε το Ολοκαύτωμα.

Ἑτοιμάζεται εἰδικὸ μέρος τῆς κολάσεως γιὰ μὴ ψηφοφόρους τῆς ...Χίλαρυ!!!2

Κι όπως ξέπλυναν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του επίσης …«περιουσίου» Κίσινγκερ μ’ ένα Νόμπελ για την Ειρήνη, έτσι βράβευσαν και την Albright με το Μετάλλιο της Ελευθερίας.

Πίσω από τους πολέμους των ΗΠΑ εναντίον των εχθρών του Ισραήλ δεν βρίσκονται Αμερικανοί αλλά αντιαμερικανοί …«περιούσιοι», που χρησιμοποιούν τον ιδρώτα και τις ζωές των Αμερικανών για να υποτάξουν όλες τις χώρες του πλανήτη στους οργανισμούς που ελέγχουν απόλυτα οι σιωνιστές.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply