Πρέπει νὰ ἐπανεκπαιδευθοῦμε στὴν …φιλοξενία!!!

Χριστίνα Ψαρᾶ, ἡ ἰδρύτρια τῆς ΜΚΟ «Refugees Welcome»…

Πρέπει νὰ ἐπανεκπαιδευθοῦμε στὴν ...φιλοξενία!!!
«Ἀπεφάσισε» νὰ μυήσῃ τοὺς Ἕλληνες στὴν ἰδέα τῆς συγκατοικήσεως μὲ ἕναν πρόσφυγα ἤ μία οἰκογένεια προσφύγων…

 Δρακᾶτος Ὄθων

(Visited 2,147 times, 1 visits today)
10 thoughts on “Πρέπει νὰ ἐπανεκπαιδευθοῦμε στὴν …φιλοξενία!!!

  1. περιμένουμε να μυηθεί πρωτα η ιδια κ να παρει μερικους σπιτι της, να περάσει κ κάποιο διάστημα κ αν σε λιγο καιρο δεν παίζουν οι “refugees” με το κεφαλι της μπαλα μετα μπορουμε να τις κάνουμε καποιες προτάσεις σπιτιών αλληλέγγυων που μπορουν να πανε οι φιλοι τους οι τζιζαντηστες που ερχονται στην Ελλάδα επειδή φοβούνται τους Συριους κ τους Ρώσους που τους εχουν παει καροτσάκι στην Συρια

  2. τοσο καιρο η μανταμ δεν πήρε ένα Ελληνα άστεγο ή μια οικογενια που χρειάζονταν βοήθεια τώρα για το μεταναστη τα παντα…….ΜΚΟ τρελό παραδακι , ε όποιο κανουν βρωμικες δουλίες πρεπει να πληρώνονται καλα !

  3. πραγματικα, τι παρταλια υπαρχουν εκει εξω…. τραγικη η κατασταση.. θα μου πεις, αυτη χεστικε για τους λαθρο.να τσεπωσει ζεστο χρημα θελει.το θεμα με την ηλιθιοτητα της, βοηθαει να καταστραφει περισσοτερο ενας τοπος που προφανος αυτη εχει χεσμενο.

  4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα… | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  5. Θυμάμαι την Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ που είπε στον Κασιδιάρη ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω… τελικά ο Συριζα μας επανέφερε ολοταχώς στο 1453 και στην εκ νέου εισβολή της οβραιο-Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και αυτή τη φορά χωρίς καν αντίσταση…..

  6. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα… « ΑΒΕΡΩΦ

Leave a Reply