Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;

Εννιά χιλιάδες κοινοποιήσεις ενός video που δείχνει έναν μουσουλμάνο να θάβει την κόρη του ζωντανή. Δραματική μουσική, δραματικές εναλλαγές πλάνων από μακρινά σε κοντινά, το κοριτσάκι να φωνάζει «Μπαμπά!», ο μπαμπάς να κλαίει επάνω από τα χώματα. 

Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;1
Κι ενώ όλα φαίνονται από μακριά σκηνοθετημένα με τρόπο που θυμίζει ελληνική ταινία της δεκαετίας του ’60,  εν τούτοις …το Video κυκλοφορεί ως …«ατράντακτη απόδειξη» της αθλιότητας του Ισλάμ. Το μόνο που αποδεικνύει τελικά είναι τα ανεξάντλητα αποθέματα άγνοιας, που μόνο το σύστημα ξέρει να χρησιμοποιεί προς το δικό του όφελος.
Η σκηνή προέρχεται από ένα τουρκικό  multimedia θεατρικό που αναφέρεται σ’ έναν Σουλτάνο κατά τον Μεσαίωνα,  όπου για να μπορέσουν να δείξουν στο θέατρο σκηνές που διαδραματίστηκαν στην έρημο, προβάλλουν στο πανί συγκεκριμένα κομμάτια του δράματος.
Δεν μπόρεσα να εντοπίσω για ποιον λόγο ο ηθοποιός αναγκάζεται να θάψει ζωντανή την κόρη του…

Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;2

Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;3 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;4 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;5

Ολόκληρο το θεατρικό μπορείτε να το δείτε εδώ:

Η επίμαχη σκηνή είναι στο 16:44.
Κυκλοφορεί και σε DVD από τον δημιουργό του ἐδῶ.

Οι Άραβες όντως θάβουν τα παιδιά τους κατά χιλιάδες…

Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;13 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;6 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;12 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;11 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;10 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;9 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;8 Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;7
Και είναι αυτά που εξόντωσε ο ΟΗΕ με εντολή των Rothschild και αυτά που εξολοθρεύει το Ισραήλ κάθε τόσο,  χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

Και ξέχασα να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση τελειώνει με την παρακάτω εικόνα:

Ζωντανά τά θάβουν τά παιδιά τους οἱ ἰσλαμιστές;14

Σίγμα

(Visited 445 times, 1 visits today)
Leave a Reply