Ὁ Ψυχάρης πάει γιὰ …καθάρισμα!!!

Οι λαμογιές του Ψυχάρη, των τοκογλύφων και των πολιτικών που μεσολαβούσαν για να φορτώσουν σ’ εμάς το δικό τους φαγοπότι, δεν πηγαίνουν στην Δικαιοσύνη. Προωθούνται στην Βουλή των Λαμογιών για ξέπλυμα.
Λίγος σαματάς να δουλέψουν τα μηχανάκια της AGB κι όλα θα ξεχαστούν. Ό,τι εξαφάνισε …ταχυδακτυλουργικά ο Ψυχάρης θα το πληρώσουν με αίμα οι μεροκαματιάρηδες μετά την κατάργηση του αφορολόγητου.

Ὁ Ψυχάρης πάει γιὰ ...καθάρισμα!!!1

Διαβάστε για να καταλάβετε την έννοια της λέξεως «Νταβατζής», που φέρεται να χρησιμοποίησε πρώτος ο Κωστάκης. Έκτοτε δεν υπήρξε δελτίο ειδήσεων που να έκανε την παραμικρή θετική αναφορά στον Καραμανλή…

Ὁ Ψυχάρης πάει γιὰ ...καθάρισμα!!!2
Συμπτωματικά πάντα.

Σίγμα

 Ο έλεγχος από την επιτροπή γίνεται μετά από εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο έρευνας για τον τρόπο δανειοδοτήσεως και την διαχείριση των χρημάτων από τον εκδότη
Το πόρισμα για την υπόθεση του κ Σταύρου Ψυχάρη διεβίβασαν στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής οι ορκωτοί λογιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες τα βασικά σημεία του πορίσματος αναφέρουν:

1) Δεν υπάρχουν οι δηλώσεις περιουσιακής καταστἀσεως για τα έτη χρήσεως 2002, 2003, 2004, 2005 και 2006

2) Δεν υπάρχουν παραστατικά σχεδόν για το σύνολο των δηλωθέντων ποσών.

3) Δεν υπάρχουν συμβάσεις δανείων και βεβαιώσεις τράπεζας για την εξυπηρέτηση των δανείων.

4) Δεν υπάρχει σχέδιο απορροφήσεως της ΣΤ.ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΑΕ από την ΔΟΛ Α.Ε.

5) Δεν υπάρχουν συμφωνητικά μεταβιβάσεως των μετοχών.

6) Δεν υπάρχουν τραπεζικά παραστατικά των καταθέσεων των ετών 2007 έως 2012.

7) Σε δύο διαφορετικές δηλώσεις διαφορετικών ετών αναφέρονται ακριβώς τα ίδια ποσά τραπεζικών καταθέσεων για τον ίδιο και την σύζυγό του με ακρίβεια δεκαδικών στοιχείων, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο έως και αδύνατο.

8) Υπάρχουν δηλώσεις για δύο χρήσεις όπου δηλώθηκαν σημαντικά ποσά απαλλασσομένων εσόδων. Από τα ποσά αυτά προκύπτουν υψηλά ετήσια πλεονάσματα εσόδων, τα οποία δεν έχουν αντίκρισμα στο ποσό των δηλουμένων καταθέσεων.

9) Σε άλλη δήλωση άλλης χρήσεως, προκύπτει αρνητικό υπόλοιπο που οφείλεται στο ότι δηλώθηκαν χαμηλά εισοδήματα και πολύ μεγαλύτερες δαπάνες, αγορές μετοχών και αύξηση καταθέσεων.

Επιπλέον:

10) Για το δάνειο των 50 εκατ. από την ALPHA για την αγορά των μετοχών του ΔΟΛ και την αποπληρωμή μέρους του δανείου από τον ίδιο, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επαλήθευση επειδή δεν υπάρχουν οι δηλώσεις των ετών 2005 και 2006.

11) Για τα δάνεια και τις συναλλαγές που αναφέρονται στην έκθεση της ALPHA για τα έτη 2012 και 2014 δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επαλήθευση, γιατί δεν έχει καταθέσει ο Ψυχάρης τα σχετικά παραστατικά.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

(Visited 97 times, 1 visits today)
Leave a Reply