Τὰ νοσοκομεῖα καταῤῥέουν ἀλλὰ οἱ «δανειστές» ξεπληρώνονται ἔως δεκάρας!!!

Τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδωσαν στους εφοπλιστές για τα κανάλια τους και που κατέληξαν σε offshore, καθώς και τα δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν σε εξοπλιστικά, Ολυμπιακούς κλπ, πληρώθηκαν μέχρι δεκάρας.

Τὰ νοσοκομεῖα καταῤῥέουν ἀλλὰ οἱ «δανειστές» ξεπληρώνονται δεκάρας!!!
Και για να πληρωθούν αυτά τα δισεκατομμύρια, έκοψαν όλες τις παροχές προς τους πελάτες, κάτι που στοχοποίησε πρακτικά αυτούς που δεν είχαν χρήματα να απευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα.
Αυτούς που αναγκαστικά θα πάνε στο Δημόσιο Νοσοκομείο, που αναγκαστικά θα περιμένουν μήνες για ένα ραντεβού με γιατρό.
Από αυτούς τους ανθρώπους στέρησαν τα πάντα, για να εξασφαλίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια στους …«περιούσιους» εμπόρους όπλων της Λίστας Λαγκάρντ,  που τα γλεντούν στην υγειά μας…

Σίγμα

«Τα δημόσια νοσοκομεία αποδεκατίστηκαν. Πριν από την εφαρμογή των μνημονίων απησχολούντο σε αυτά 65.000 εργαζόμενοι.
Σήμερα, μόλις 48.000. Δεκαεπτά χιλιάδες εργαζόμενοι απεχώρησαν τα τελευταία έξι χρόνια. Οι θέσεις τους παραμένουν κενές αφού δεν έγινε ούτε μία πρόσληψη.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ (ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία), μία στις τρεις οργανικές θέσεις είναι κενή. Σε κάθε κλινική όπου νοσηλεύονται 40 ασθενείς κάνει βάρδια μία νοσηλεύτρια.»

ΒΗΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply