Μακρυὰ ἀπὸ τὸν …πᾶτο τους κι ὅπου λάχει!!!

Κι είπε ο Ιερώνυμος ότι τα παιδιά των προσφύγων πρέπει να μοιραστούν και στα σχολεία των πλουσίων συνοικιών, στο Ψυχικό κλπ…
…κι ο Πάνος Χαρίτος έσπευσε να αλλάξει θέμα.

Μακρυὰ ἀπὸ τὸν ...πᾶτο τους κι ὅπου λάχει!!!

Ο Χατζηνικολάου επίσης …ξέχασε να το αναφέρει.
Μακριά από τον πάτο τους και το Ισραήλ κι ας είναι όπου λάχει.

Όμως να μην ξεχνάμε πως με την βοήθεια του Ιερώνυμου οι γενίτσαροι ξηλώνουν σιγά-σιγά το «πουλόβερ» της Εκκλησίας. Πρώτα οι ταυτότητες, μετά η καύση των νεκρών, μετά το Σύμφωνο Συμβιώσεως και τώρα τα Θρησκευτικά που γίνονται Θρησκειολογία.

Μακρυὰ ἀπὸ τὸν ...πᾶτο τους κι ὅπου λάχει!!!2

Οι αστραπόγιαννοι έλυσαν όλα τα προβλήματα ζωής και θανάτου της χώρας και το μόνο που τους απασχολεί είναι η αποδυνάμωση του ρόλου της Εκκλησίας, μέσα από στοχευμένους νόμους, τους οποίους ουδέποτε αιτήθηκε η κοινωνία.

Γιατί δεν καταργούν την βουλευτική ασυλία που είναι παλλαϊκό αίτημα;
Γιατί δεν κατάσχουν τις περιουσίες των πολιτικών, που πλούτισαν παράνομα ή συμμετέχουν σε OffShore; Γιατί δεν έβαλαν φυλακή ΟΥΤΕ έναν κλέφτη Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο ή Δημοτικό Σύμβουλο παρά τα αμέτρητα εικονικά τιμολόγια που έχουν πληρώσει σε συνεργούς τους;
Συνεχείς οι παραβιάσεις και οι παρακάμψεις του Συντάγματος από τους ροζ πράκτορες που μας κυβερνούν,  με μοναδικό στοχο να υλοποιήσουν την παράξενη ατζέντα που επιβάλλουν οι ξένοι νταβατζήδες.
Προωθούν όλα όσα δεν μπορούν να περάσουν οι γαλάζιοι, δήθεν δεξιοί, λόγω διαφορετικής πελατείας, οι οποίοι ερχόμενοι θα πολεμήσουν τον «ειδεχθή» κρατισμό, απολύοντας όσους δεν μπορούσαν να απολύσουν οι δήθεν αριστεροί.

Κι όλα μας φαίνονται φυσιολογικά και επακόλουθα των συνειδητών μας πολιτικών επιλογών.
Πόση μαεστρία αυτοί…
Πόση βλακεία εμείς;

Σίγμα

(Visited 228 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Μακρυὰ ἀπὸ τὸν …πᾶτο τους κι ὅπου λάχει!!!

  1. Εδω που τα λεμε τωρα, ο κος Χαριτος ηταν και ειναι; επισημα ο ρουφιανος του Ισραηλ στην Ελλαδα.
    Χρονια πολεμικος ανταποκριτης της ΕΡΤ απο το Ισραηλ που ολο καταχωνιαζε τα εγκληματα και την γενοκτονια εναντιον του Παλαιστινιακου Λαου, απ τους οβριους…. στο Ελλαντα.
    Οποτε ηρθε κι εδεσε το γλυκο και σαν καλος “δημοσιογραφος” τα εβραια της ημεδαπης, τον ανταμειψαν με τον κεντρικο παρουσιαστη στο κρατικο καναλι της ΕΡΤ.
    Τι θες τωρα κε Σιγμουλη; Να χασει την θεσουλα του που ….κοποις κεκτησε;

    Προσπερνω την Χατζηλουλου.

Leave a Reply