Τό Κ.Κ.Ε. κατά τῶν μονοπωλείων;

Εκεί στο ΚΚΕ, που είστε …δήθεν κατά των Μονοπωλίων

Τό Κ.Κ.Ε. κατά τῶν μονοπωλείων;1

Τό Κ.Κ.Ε. κατά τῶν μονοπωλείων;2

Γιατί δεν κάνετε μία κατάληψη στον Μονοπωλιακό ΟΠΑΠ, στον οποίο παραχωρήθηκαν Μονοπωλιακά Δικαιώματα κατά παράβαση Ευρωπαϊκών Νόμων;
Σκεφτείτε ότι οι γενίτσαροι της Βουλής προκάλεσαν τεράστιες οικονομικές ζημίες στις κρατικές επιχειρήσεις, όπως ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ, προκειμένου να χάσουν το μονοπώλιο εντός της Ελλάδας.
Οι κρατικές εταιρείες υποχρεώθηκαν να παρέχουν υπηρεσίες και δίκτυα στους ξένους ανταγωνιστές τους, γιατί …δήθεν κινδυνεύαμε ως χώρα με πρόστιμα από τους νταβατζήδες μας.

Αλλά μόλις ο ΟΠΑΠ κατέληξε στα χέρια …«περιουσίων» (ZIEGLER και KELLNER καθώς ο Μελισσανίδης είναι μειοψηφία), όχι μόνο δεν έχασε τα μονοπωλιακά του προνόμια, που είχε ως κρατική εταιρεία, αλλά το κράτος φρόντισε να του τα κατοχυρώσει με ειδικό νόμο.

Τό Κ.Κ.Ε. κατά τῶν μονοπωλείων;4Τό Κ.Κ.Ε. κατά τῶν μονοπωλείων;5
Κι επειδή οι κυβερνώντες σκέφτηκαν να φορολογήσουν τα τυχερά παιχνίδια, αυτοί οι …«σωτήρες επενδυτές» καταφεύγουν στην Δικαιοσύνη ζητώντας ένα Δισεκατομμύριο αποζημίωση, που πρέπει να μαντέψετε ποιοι θα τα πληρώσουν.

Τό Κ.Κ.Ε. κατά τῶν μονοπωλείων;3

Το Δημόσιο έχει μεγάλη παράδοση στο να απουσιάζει από τέτοιες δίκες διότι οι πολιτικοί έχουν μερίδιο από τις αποζημιώσεις που κατοχυρώνονται εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
Και ο ΟΠΑΠ, μαζί με τις τράπεζες, συντηρεί τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ, ώστε αυτά να στηρίζουν επικοινωνιακά τους …«επενδυτές», όπως έκαναν και με την μεγάλη κομπίνα των ENERGA κι HellasPower.

Τό Κ.Κ.Ε. κατά τῶν μονοπωλείων;6

Σίγμα

(Visited 194 times, 1 visits today)
Leave a Reply