Μαθήματα …«συνετῆς διαχειρίσεως»!!!

Το Vice-shit ήρθε να μας κάνει μαθήματα …συνετής διαχειρίσεως.

Μαθήματα ...«συνετῆς διαχειρίσεως»!!!

Το ό,τι η προπαγάνδα του Vice προβάλλεται από το γεμάτο χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων κανάλι του ANT1 δεν το πρόσεξαν οι φωστήρες κι αυτόκλητοι σωτήρες, που τόσο …ανησυχούν δήθεν για την δική μας τσέπη και υγεία.

Ούτε θα μας πει κάποιος πρακτορίσκος του Vice ποιος τελικά θα πληρώσει τα θαλασσοδάνεια των πρακτόρων-καναλαρχών.

Οι χιλιάδες πράκτορες και κλέφτες, μεταξύ των οποίων και αυτοί του Vice, αποτελούν το θανατηφόρο καρκίνωμα της Ελλάδας κι όχι οι παππάδες στα χωριά της επαρχίας.

Σημειώστε ότι στην κορυφή της διοικήσεως του Vice είναι κλασικά και …«συμπτωματικά» πάντα …«περιούσιοι» όπως ο Bradley Levin κι ο Bill Maher, αγαπημένος της «αμερικανικής» τηλεοράσεως, που ελέγχεται πλήρως από σιωνιστές.

Οι …«επαναστάτες» του Vice προωθούνται από το αμερικανικό καθεστωτικό δίκτυο HBO κι οι ρεπόρτερ του Vice μπαίνουν εύκολα παντού, γιατι απλά πηγαίνουν συστημένοι από πράκτορες κι εχούν γερές πλάτες και γνωριμίες .

Στην Ελλάδα το …«επαναστατικό» Vice προωθείται από τον …«επαναστάτη» εφοπλιστή Κυριακού, ενώ η …«επαναστατική» «Ελληνοφρένεια» προωθείται από τον επίσης …«επαναστάτη» Κοντομηνά και τον …«επαναστάτη» Χατζηνικολάου.

Από την υπερβολική …«επανάσταση» τα παιδάκια πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο,  επειδή οι κυβερνήσεις των …«αντιεξουσιαστών» κατέστρεψαν την οικονομία, προκειμένου να θησαυρίσουν οι ίδιοι και τα ξένα αφεντικά τους.

Η επανάσταση δεν θα έρθει ποτέ από τα κανάλια των εφοπλιστών και των απατεώνων…

Σίγμα

(Visited 149 times, 1 visits today)
15 thoughts on “Μαθήματα …«συνετῆς διαχειρίσεως»!!!

  1. Φιλονόη μου, δεν το έπιασες το μήνυμά μου…
    Όποιος θέλει να μοιάσει με τον Ρούσση, πρέπει να είναι έξω από κομματικά μαντριά..
    Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα.

    Υ.Γ. Και να μην τον αφήσεις (να παρεκτραπεί)… φιλική συμβουλή είναι… κι αν θες, την ακούς…

Leave a Reply