Κομπογιανίτικες …«θαυματολογίες»!!!

Η ιστοσελίδα «Η Παναγία η Μεγαλόχαρη», με 100.000 followers, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες ένα …«Θαύμα»,  κατά το οποίο η εικόνα της Παναγίας τύφλωσε τo νεογέννητο παιδί ενός Μουσουλμάνου επειδή αυτός, ο άπιστος, απαίτησε να κατέβει η εικόνα της πριν τον τοκετό. 

Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!1

Η κακόγουστη αυτή μπούρδα βέβαια κυκλοφορεί από το 2012, αλλά επειδή πουλάει,  ανακυκλώνεται συνεχώς, γιατί φέρνει νέα πελατεία και φουσκώνει τις τσέπες των επιτηδείων. 

Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!4 Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!6 Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!5 Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!7 Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!8 Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!2   Κομπογιανίτικες ...«θαυματολογίες»!!!3

Η ανάγκη του κόσμου να βρει πειστήρια της υπάρξεως του Θεού τον καθιστά ευάλωτο κι έτοιμο να πιστέψει οποιαδήποτε ιστορία διηγήθηκε κάποιος που ουδείς γνωρίζει,  σε κάποιον άλλον που επίσης ουδείς γνωρίζει, κάπου στο περίπου, σε χρόνο εντελώς άγνωστο.

Χιλιάδες βιβλία γεμάτα τέτοιες αφηγήσεις που είναι αδύνατον να επαληθευθούν φανατίζουν τους ανθρώπους γύρω από ηγέτες θρησκευτικούς, πολιτικούς ή κομπογιαννίτες επιστήμονες και Ουφολόγους.

Σίγμα

(Visited 158 times, 1 visits today)
Leave a Reply