Ξηλώνοντας τὸ …«πουλόβερ» τῆς ἐκκλησίας.

Με την βοήθεια του Ιερωνύμου οι γενίτσαροι ξηλώνουν σιγά-σιγά το «πουλόβερ» της Εκκλησίας. Πρώτα οι ταυτότητες, μετά η καύση των νεκρών, μετά το Σύμφωνο Συμβιώσεως και τώρα τα Θρησκευτικά γίνονται Θρησκειολογία.
Οι αστραπόγιαννοι έλυσαν όλα τα προβλήματα ζωής και θανάτου της χώρας και το μόνο που τους απασχολεί είναι η αποδυνάμωση του ρόλου της Εκκλησίας, μέσα από στοχευμένους νόμους τους οποίους ουδέποτε αιτήθηκε η κοινωνία.

Ξηλώνοντας τὸ ...«πουλόβερ» τῆ ἐκκλησίας.

Γιατί δεν καταργούν την βουλευτική ασυλία που είναι παλλαϊκό αίτημα;
Γιατί δεν κατάσχουν τις περιουσίες των πολιτικών που πλούτισαν παράνομα ή συμμετέχουν σε OffShore;
Γιατί δεν έβαλαν φυλακή ΟΥΤΕ έναν κλέφτη Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο ή Δημοτικό Σύμβουλο, παρά τα αμέτρητα εικονικά τιμολόγια που έχουν πληρώσει σε συνεργούς τους;

Συνεχείς οι παραβιάσεις και οι παρακάμψεις του Συντάγματος από τους ροζ πράκτορες που μας κυβερνούν,  με μοναδικό στόχο να υλοποιήσουν την παράξενη ατζέντα που επιβάλλουν οι ξένοι νταβατζήδες.
Προωθούν όλα όσα δεν μπορούν να περάσουν οι γαλάζιοι …δήθεν δεξιοί, λόγω διαφορετικής πελατείας, οι οποίοι ερχόμενοι θα πολεμήσουν τον …«ειδεχθή» κρατισμό, απολύοντας όσους δεν μπορούσαν να απολύσουν οι δήθεν αριστεροί.

Κι όλα μας φαίνονται φυσιολογικά και επακόλουθα των συνειδητών μας πολιτικών επιλογών.
Πόση μαεστρία αυτοί…
Πόση βλακεία εμείς;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply