Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!

«…Δεν θέλω να μιλήσω σήμερα για τις εξωδικαστικές πράξεις που έχουν λάβει χώρα στην εκδίκαση των υποθέσεων μου.

Δεν θέλω να μιλήσω σήμερα για τα δήθεν δημόσια έγγραφα που έχουν παρανόμως προβεί σε χρήση της σφραγίδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ τα εν λόγω έγγραφα δεν υπάρχουν στα αρχεία της Υπηρεσίας τους

 Δεν θέλω να μιλήσω για μέρος της Αστυνομίας και τον περίεργο ρόλο της ….

 Δεν θέλω να μιλήσω και να βγάλω σήμερα στον αέρα όλα αυτά τα παράσιτα που έχουν παρέμβη παρανόμως και που πρέπει πλέον να ελεγθούν …..

Μ.Τέταρτη προσέρχομαι ενώπιων των Δικαστηρίων , εξαντλημένος οικονομικά, να αιτηθώ δυστυχώς το αυτονόητο….. Τα παιδιά μου θέλουν να με δουν τις ημέρες του Πάσχα, ρυθμίστε την επικοινωνία σύμφωνα με την κοινή λογική με πρώτιστο συμφέρων το συμφέρον των ανήλικων τέκνων μου……»

Ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες , που πιστεύουν ακόμα ότι όλα θα ανατραπούν είτε με ειρηνικές διαμαρτυρίες , είτε με προσφυγή προς την Δικαιοσύνη.

Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!1
Από ποια Δικαιοσύνη περιμένετε να προστατευθείτε; Όταν μέρος αυτής αδικεί δυο ανήλικα παιδιά δημιουργώντας τους βλάβη στην ψυχοσωματική και ψυχοπνευματική τους ανάπτυξη. Αυτοί οι Δικαστές που έχουν ενεργήσει κατά αυτόν τον τρόπο, «πιθανότατα» (όρο που χρησιμοποιούν) κατ’ εντολήν τρίτων πρόσωπων που ενοχλήθηκαν από αυτόν το μικρό και ασήμαντο αγώνα τον οποίο έδωσα για το μέλλον της πατρίδα μου και της κοινωνίας μας.
Δεν θα γράψω κάτι ιδιαίτερο, απλά θα αφήσω στην κρίση κάθε Έλληνα και Ελληνίδας να διαβάσει την αναφορά της μητέρας μου και να κρίνει/ αποφασίσει, εάν πρέπει εν τέλει να ελπίζει ότι θα υπάρξει κάποιος από τους Θεσμούς να προασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά του, τον οποίο Θεσμό διατηρούσε τόσα χρόνια με το υστέρημά του.

Άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να ελπίζεται σε κάποιον από εμάς που υπηρετούσαμε σε αυτούς τους Θεσμούς. Δυστυχώς είμαστε για την σύνταξη και το εφάπαξ, αφού κλείναμε και κλείνουμε τα μάτια σε όλα αυτά που έχουμε ορκισθεί να τηρούμε. Όχι γιατί είμαστε όλοι εμπλεκόμενοι, αλλά γιατί φοβόμαστε να κυνηγήσουμε το 5% που έχει ρημάξει αυτό τον τόπο.

Στην περίπτωση μου, όπως θα διαβάσετε, είμαι διαζευγμένος και μου επέτρεπαν να συναντώ τα παιδιά μου ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα, τουτέστιν κάθε 28 ή 33 ημέρες. Όποιος διαβάζει το κείμενο αυτό θα σκεφθεί ότι μάλλον είμαι κακός πατέρας, ότι και να σημαίνει αυτό ή όπως το ερμηνεύει ο καθένας στο μυαλό του. ΟΧΙ φίλοι μου δεν ήμουν και δεν είμαι κακός πατέρας. Την απάντηση την δίνουν οι ίδιοι οι Δικαστές, οι οποίοι τον Αύγουστο μου επέτρεπαν να τα έχω τα παιδιά μου για 30 συνεχόμενες ημέρες ……Άραγε, επιτρέπεται σε έναν δήθεν επικίνδυνο πατέρα που έντεκα μήνες δεν πρέπει να συναντά τα παιδιά του να τα έχει κοντά του, μαζί του, επί 30 συνεχόμενες ημέρες το καλοκαίρι ;;;;

Διαμαρτυρήθηκα ….Το αποτέλεσμα ήταν ότι, ενώ τα παιδιά μου έχρηζαν ψυχολογικής υποστηρίξεως λόγω του διαζυγίου, κατά έγγραφη δήλωση Εισαγγελέα και κοινωνικής λειτουργού μου απαγορεύθηκε να πηγαίνω τα παιδιά μου σε ψυχολόγο ….ΤΥΧΑΙΟ…;;ΟΧΙ, γιατί με τις συνεδρίες αποκαλύπτετο η αλήθεια για την ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και των εμπλεκομένων  …….

Άλλο αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας μου από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και σήμερα : τα έχω συναντήσει 96 ώρες. Καλά το διαβάσατε, 96 ώρες, ή διαφορετικά 4 ήμερες ….. φυλακισμένος να ήμουν και να είχα αιτηθεί άδεια για να τα δω θα μου είχαν δώσει περισσότερο χρόνο…. Το άκρως απίθανο, που καταδεικνύει και το μέγεθος του κυνηγητού που έχουν υποστεί επί της ουσίας τα παιδιά μου, είναι τα Χριστούγεννα του 2015 απεφάσισε ο Δικαστής να τα βλέπω κάθε Παρασκευή από ώρα 17:00 έως ώρα 20: 30, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ……

Διατροφή καταβάλλω ανελλιπώς περίπου το 60% !!!!! των μηνιαίων αποδοχών μου (συνταξιούχος στρατιωτικός στα 44 μου, διοτι τόλμησα και κατήγγειλα…

 

 

(να αστειευθώ και λίγο , σαν γαμπρός μηδέν …ένα στρέμμα έχω στον Ωρωπό… το μερίδιο από το σπίτι το έχω παραχωρήσει στα παιδιά μου και κατοικούν  )

Δεν θέλω να μιλήσω σήμερα για τις εξωδικαστικές πράξεις που έχουν λάβει χώρα στην εκδίκαση των υποθέσεων μου.

Δεν θέλω να μιλήσω σήμερα για τα δήθεν δημόσια έγγραφα που έχουν παρανόμως προβεί σε χρήση της σφραγίδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ τα εν λόγω έγγραφα δεν υπάρχουν στα αρχεία της Υπηρεσίας τους

 Δεν θέλω να μιλήσω για μέρος της Αστυνομίας και τον περίεργο ρόλο της ….

 Δεν θέλω να μιλήσω και να βγάλω σήμερα στον αέρα όλα αυτά τα παράσιτα που έχουν παρέμβη παρανόμως και που πρέπει πλέον να ελεγθούν …..

Μ.Τέταρτη προσέρχομαι ενώπιων των Δικαστηρίων , εξαντλημένος οικονομικά, να αιτηθώ δυστυχώς το αυτονόητο….. Τα παιδιά μου θέλουν να με δουν τις ημέρες του Πάσχα, ρυθμίστε την επικοινωνία σύμφωνα με την κοινή λογική με πρώτιστο συμφέρων το συμφέρον των ανήλικων τέκνων μου ……

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΕΜΕΝΑ …….ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΩ , ΟΣΟ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ…….

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠ- ΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΣΕ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ……..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ …..ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ …. 

σσΚ: 

Ενώπιον της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Αναφορά

Της Αναστασίας Τσακάλη του Σταύρου και της Κυριακής , κατοίκου Ίλιου, οδός Μ. Μπότσαρη 14 , κατόχου του υπ’ αρ. Α.Δ.Τ. ΑΕ 004986 , γεννηθείσα την 15-11-1950

Αξιότιμη κυρία Εισαγελεύ ,

Απευθύνομαι σε Εσάς με τον προσήκοντα σεβασμό, την δίκαιη απορία και αγανάκτηση αλλά και την ιερά ελπίδα μιας γιαγιάς – μητέρας ότι, επιτρέψατε μου να ειπώ, επιτέλους κάποιος Λειτουργός της Δικαιοσύνης θα ενσκύψει, με ευαισθησία και σύνεση, σε μία υπόθεση η οποία δεν αφορά ιδιωτικές αντιδικίες και διαφορές, δεν αφορά στην οικονομική αποτίμηση του Δημοσίου Συμφέροντος, αλλά αφορά σε κάτι πιο σημαντικό και αυτών: την ψυχική υγεία δύο ανηλίκων και ανυπεράσπιστων παιδιών , καθώς και στην κοινωνική ζωή ενός 45χρονου πατέρα , που τυγχάνει να είναι ο υιός μου.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση, κατά την κρίση μου, η συμπεριφορά που επεδείχθη ιδίως από τους εισαγγελικούς και δικαστικούς   λειτουργούς , όπως θα εκτεθεί κατωτέρω, δεν προάγει την Δικαιοσύνη και δεν τιμά ούτε τις εισαγγελικές-δικαστικές αρχές, ούτε το κράτος δικαίου και προνοίας.

Εκ προοιμίου, Σας αναφέρω ότι ούτε αλάνθαστη ισχυρίζομαι ότι είμαι, ούτε τιμητής των πάντων. Η υπόθεση όμως αυτή δεν προσφέρεται για προσωπικές αντιδικίες, μικρότητες, ανούσιους ευτελισμούς και ουδέποτε περιέπεσα ούτε προτίθεμαι να περιπέσω σε τέτοιες ατροπούς παρά τα όσα έχουν συμβεί. Ασκώ την αναφορά μου και διαμαρτύρομαι ενώπιον Υμών ως γιαγιά-μητέρα που ακούει τον ανήλικο εγγονό της, κατά επανάληψη , να της περιγράφει όσα εις βάρος του σώματος και της ψυχούλας του επαίσχυντα συμβαίνουν επί περίπου τρία έτη, που παιδοψυχίατροι έχουν επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του ή έχουν κρούσει τον κώδωνα κίνδυνου για την ψυχοσωματική- ψυχοπνευματική ανάπτυξή τους , που κοινοί φίλοι ενόρκως βεβαίωσαν τις επιστολές του 11 χρόνου εγγονού μου , όπως και τον χαρακτήρα του υιού μου, που οι κοινωνικοί   αγώνες   και η άριστη επαγγελματική του υπόσταση, επί 27ετη στις τάξεις του Π.Ν., τυγχάνει να είναι γνωστοί στο πανελλήνιο .

Εν τούτοις, κατά συρροή οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές των Αθηνών, σύμφωνα με την κρίση μου ως εμπείρου κοινωνικώς ανθρώπου, με τον πλέον επιλήψιμο, πλημμελή και εγκληματικά επιπόλαιο τρόπο εις βάρος των εγγονών μου επάνω από όλα, αλλά και του υιού μου , δεν εξετάζονται με κάποια σοβαρότητα από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ήτοι με την μεγαλύτερη ή μάλλον την προσήκουσα ευαισθησία τα όσα έχουν καταγγελθεί.

Η ενδελεχής διερεύνηση της αλήθειας, εν προκειμένω, δεν αποτελεί μόνον αγαθόν και ζητούμενον, μπορεί ίσως να είναι και η ευκαιρία των εγγονών μου για μία καλλίτερη ζωή και σε κάθε περίπτωση για επούλωση και επωφελέστερη αντιμετώπιση των τραυμάτων τους.

Με αποκλειστικό γνώμονά το συμφέρον των εγγονών μου και συγκεκριμένα την διαφύλαξη της ψυχικής υγείας τους και της προσωπικότητάς τους, εν γένει , ως γιαγιά , που τυγχάνει να μην είχα την ευκαιρία να σπουδάσω , λόγω ότι ανήκω στην γενιά της μεταπολεμικής Ελλάδος , αλλά ανέθρεψα –σπούδασα τρεις υιούς , τον έναν από τα 17 του χρόνια στο Π.Ν., τον άλλο εκπαιδευτικό Φυσικό και τον τρίτο ελεύθερο επαγγελματία.

Σαν οικογένεια ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαμε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές , πόσο δε τις δικαστικές –εισαγγελικές αρχές .

Τα έφερε έτσι η ζωή που ο υιός μου είναι σε διάσταση και ζω καταστάσεις που ειλικρινά και να μου τις περιέγραφαν δεν θα μπορούσα να τις πιστέψω.

Δεκέμβριο του 2012 , Συντάσσουν Κοινωνική Έκθεση που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο υιός μου είναι σε δυσμενή μετάθεση στο Π.Ν. !!!! Εν έτει 2012 , ΔΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, άραγε γιατί; Υφίσταται ; Ζούμε στην μεταπολεμική περίοδο των γνωστών τότε πολιτικών διώξεων ; Πάραυτα γίνεται δεκτή από την Ελληνική Δικαιοσύνη η εν λόγω έκθεση!!!!! Δεν φθάνει αυτό , αρνούνται και να του χορηγήσουν αντίγραφο , παρότι η Ελλάδα για παρόμοια άρνηση , έχει καταδικασθεί από το Ε.Δ.Α.Δ. (Υπόθεση Τσουρλάκη, Κοσμοπούλου) .

Το χειρότερο όλων , την εκδίδει υπηρεσία Δήμου , που πριν λίγο καιρό ο υιός μου , τους είχε αιτηθεί βάσει του Συντάγματος , να του παραδώσουν αντίγραφα του κόστους, από έργο που είχαν κατασκευάσει και αυτοί ηρνούντο επίμονα, μέχρι που επιλήφθηκε ο συνήγορος του Πολίτη και το Υπουργείο τους υπέβαλε πρόστιμο . Τυχαίο;;;;

Μάιο του 2013 , εκδίδεται η Απόφαση Ασφαλιστικών Μέτρων για την επιμέλεια των παιδιών , που στο Διατακτικό της , δεν περιέχει ούτε μια ημέρα να συναντάει ο γιος μου τα παιδιά του και συνάμα και εγώ!!!!!! Η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού , είναι κάθετη σε αυτό το θέμα και αναφέρει ότι για να μεγαλώσει ένα παιδί σωστά , πρέπει να έχει επαφές και με τους δυο γονείς !!!!!

Μάιο του 2013 , «μεταφέρεται» ο εγγονός μου με την βία της Αστυνομίας ( 8 χρόνων) στην οικία της μητέρας του, διότι αρνείται να ακολουθήσει την μητέρα του , δηλαδή εφαρμόζεται Δικαστική Απόφαση με την συνδρομή της Αστυνομίας . Διατάζετε από την Αστυνομία να διενεργηθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση από τον Σεπτέμβριο του 2013 , η οποία ακόμα να περατωθεί!!!!! Ο υιός μου κατά επανάληψη αιτείται να κλητευθούν οι μάρτυρες του συμβάντος και ακόμα να πραγματοποιηθεί!!!!

Δεκέμβριο του 2013 , εκδίδεται Απόφαση Ασφαλιστικών Μέτρων , που επιτρέπει στα εγγόνια μου να επικοινωνούν με το πατέρα τους , ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα , δηλαδή κάθε 28 ή 33 μέρες!!!!! Η κοινή λογική θα έλεγε ότι μάλλον αυτός ο πατέρας πιθανόν να είναι ακατάλληλος, αλλά αμέσως καταρρίπτεται από την ίδια την απόφαση. Διότι το καλοκαίρι επιτρέπει στα εγγόνια μου να είναι ένα ολόκληρο μήνα μαζί με τον πατέρα τους !!!!! Άραγε γιατί να μην μπορεί αυτός ο πατέρας να συναντήσει τα εγγόνια μου , τουλάχιστον δυο Σαββατοκύριακα τον μήνα ;;; Μήπως έλπιζαν κάποιοι ότι τα παιδιά του , ως το καλοκαίρι του 2014 ,δεν θα τον ήθελαν , αφού θα έκαναν να τον δουν τόσες ημέρες και για αυτό του τα έδωσαν τάχα το καλοκαίρι επί ένα μήνα ;

Ποιους εν τέλει έχει ενοχλήσει ο υιός μου με τους κοινωνικούς του αγώνες ; Τελικά ισχύει ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της ή αυτοί που δεν θέλουν Ελλάδα , στο όνομα της τρών τα παιδιά της ;;

Απρίλιο του 2014 , αποστρατεύεται, για εμένα διώκεται, ο υιός μου από το Π.Ν., με φύλλα ποιότητας που η βαθμολογία τους αγγίζει το 95% , με άριστα το 90% – 100%.!!!!

Σεπτέμβριο του 2014, επανέρχεται ο υιός μου , στα Ελληνικά Δικαστήρια και ζητεί το αυτονόητο, να συναντά τα παιδιά του , τουλάχιστον όπως οι άλλοι γονείς , δυο Σαββατοκύριακα τον μήνα και κάποιες ώρες τις καθημερινές και λίγες ημέρες περισσότερες τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Αιτείται ταυτόχρονα να μειωθεί το ποσό της διατροφής , μιας και πλέον είναι συνταξιούχος και οι αποδοχές του θα κυμαίνονται στα 1300 ευρώ μηνιαίως και καταβάλει ενοίκιο οικίας 200 ευρώ. Η απάντηση των Δικαστηρίων είναι ΟΧΙ , ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, 700 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ . Δεν φθάνει αυτό , αλλά του απαγορεύουν να προσέρχεται με τα παιδιά του σε ψυχολόγο κατά τις ήμερες που επικοινωνεί , την στιγμή που όλοι γνωρίζουν πόσο τραυματικό είναι ένα διαζύγιο για δυο παιδιά …….. και που ίδιες οι Εισαγγελικές Αρχές το προτείνουν…. Εν τέλει, μήπως πάρθηκε αυτή η Απόφαση , διότι ο πατέρας της ψυχολόγου , τυγχάνει να είναι ο πρώτος επίσημα νεκρός του Πολυτεχνείου; Ή επειδή η εκπαιδευτική-ψυχολόγος με την εργασία της , στεκόταν εμπόδιο στο σχέδιο κάποιων, που είχαν δρομολογήσει την εξέλιξη της υποθέσεως ;

Οκτώβριο του 2014 , Επερώτηση κοινοβουλευτικού κόμματος , στην Βουλή για τον γιο μου;;; Μην φαντασθείτε ότι η επερώτηση υποβλήθηκε για ποιον λόγο των έδιωξαν από το Ναυτικό. Η επερώτηση μεταξύ άλλων, έθετε το ερώτημα τι μπορεί να κάνει το υπουργείο για έναν πατέρα !!!! που δεν μπορεί να τον κάνει καλά ούτε η Αστυνομία!!!!. Η Αστυνομία εγγράφως , αρνήθηκε αυτό τον ισχυρισμό της επερωτἠσεως . Την στιγμή που οικονομική κρίση έχει πλήξει το 80% των Ελληνικών οικογενειών , κάποιοι κάνουν επερώτηση στην Βουλή για τον γιο μου και οι Δικαστές την υιοθετούν στις Αποφάσεις τους !!!!! « Πολιτική» και Δικαιοσύνη χέρι-χέρι ή κάνω λάθος και απλά έτυχε;

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

Μάρτιο του 2015 , νέα Απόφαση , νέα άρνηση των Δικαστικών Αρχών στον υιό μου, να συναντά τα παιδιά του περισσότερο. Τι συμβαίνει εν τέλει ; Σχεδόν δυο χρόνια βασανιστήρια των εγγονών μου , γιατί έχουν ένα πατέρα που μάχεται για την νομιμότητα : «Λεπτολόγος , υπερευαίσθητος σε ζητήματα τάξεως , κανόνων και ηθικής , τυπικός και άκαμπτος» (δεν τα λέω εγώ, αλλά η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που διέταξε να διενεργηθεί η Εισαγγελία) , δεν αρκούν;

Σεπτέμβριος του 2015, και νέα άρνηση των Δικαστικών Αρχών , στο αυτονόητο δικαίωμα των εγγονών μου να συναντούν το πατέρα τους περισσότερο, παρότι υπάρχουν πάμπολλες επιστολές του εγγονού μου , για την θέλησή του, αλλά και τα όσα λαμβάνουν χώρα δίπλα στην μητέρα του. Το τραγικό ότι στην Απόφαση αναφέρετε ότι εξετάστηκαν τα εγγόνια μου από τον κ. Πρόεδρο , την στιγμή που κατά την ακροαματική διαδικασία ουδείς το είχε αιτηθεί και ουδέποτε ειπώθηκε αυτό. Πάραυτα με εξωδικαστική μη προβλεπόμενη διαδικασία , προσήλθε η μητέρα με τα εγγόνια μου και τα εξέτασε ο κ. Πρόεδρος , χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρη ότι έλαβε χώρα .

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ –ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2015 δεν έχουν επικοινωνία τα εγγόνια μου με τον πατέρα τους, όπως ορίζει η Απόφαση. Αυτός διαμαρτύρεται στους Εισαγγελικούς Λειτουργούς να επέμβουν και ουδείς ανταποκρίνεται . Άραγε , τυχαίο και αυτό;

Στα εγγόνια μου, από τον Νοέμβριο τους έχουν ανακοινώσει , ότι δεν θα τους επιτρέψουν τα δουν το πατέρα τους , ούτε τον Δεκέμβριο. Ο υιός μου ακόμα παραμένει ακλόνητος για το καλό των παιδιών καταθέτει την διατροφή και αιτείται κάθε νόμιμη ανθρωπινή βοήθεια .

Δεν θέλω να εισέλθω στις επιστολές του εγγονού μου , που έχετε λάβει γνώσει , άπαντες ,για το πόσο αγαπά τον πατέρα του και το πόσο τον θέλει. ΟΥΤΕ θέλω να καταγγείλω στην παρούσα , πόσες φορές ακόμα εφαρμόστηκε βία στα εγγόνια μου από τις ΑΡΧΕΣ…….

Ένα μόνο θα δηλώσω , ότι η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως, Διδάκτωρ Ψυχολογίας , που ανάγνωσε τις επιστολές του εγγονού μου, δήλωσε ότι οι επιστολές του εγγονού μου, είναι ξεκάθαρο ότι είναι γραμμένες από ένα παιδί 11 χρονών και ότι δεν είναι κατά υπόδειξη …… όπως θέλουν κάποιοι να σκίζουν τα ιμάτια τους …..

ΕΠΕΙΔΗ ως μόνο γνώμονα έχω το συμφέρον των εγγονών μου , αλλά και του υιού μου που τον βλέπω καθημερινά να καταρρέει και ας μην το δείχνει , μάνα του είμαι και ξέρω

ΕΠΕΙΔΗ μια φορά είμαστε παιδιά και τα εγγόνια μου, μια φορά θα είναι παιδιά και τώρα έχουν πιο πολύ και την ανάγκη της αγκαλιάς και της τρυφερότητας του πατέρα τους

ΕΠΕΙΔΗ τρία χρόνια είναι αρκετά για να βασανίζονται τα εγγόνια μου με αυτό τον τρόπο, διότι βασανιστήριο είναι όταν όλες οι Αποφάσεις γράφουν ότι τα εγγόνια μου αγαπούν και τους δυο γονείς και οι Αποφάσεις δεν τα αφήνουν να βλέπουν το πάτερα τους , όπως η ηθική αντίληψη του μέσου κοινωνικού ανθρώπου υποδεικνύει και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα προβλέπουν

ΕΠΕΙΔΗ και εγώ αλλά και ο παππούς, στερούμαστε τα εγγόνια μας και βλέπουμε το γιο μας να υποφέρει

ΕΠΕΙΔΗ εάν εν τέλει και τον Δεκέμβριο , συμβεί αυτό που συνέβη τους τελευταίους τρεις μήνες , δεν ξέρω τι απρόβλεπτο αποτελέσματα θα έχει στην ψυχική υγεία των εγγονών μου , αλλά και την δική μας

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την άμεση επέμβασή σας , για την αποκατάσταση της νομιμότητας και του Δικαίου και τον σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανηλίκων παιδιών.

Αιτείται αντίγραφο της παρούσης για κάθε νόμιμη χρήση.

Εν Αθήνα , 30-11-2015

Η υπογράφουσα

Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!2 Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!3 Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!4 Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!5 Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!6 Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!7 Οἱ νέες διώξεις κατὰ τοῦ Τσακάλη!!!8

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply