Ἰδέες ἀπὸ ἕναν νομοταγὴ πολίτη…

Ἰδέες ἀπὸ ἕναν νομοταγὴ πολίτη...

Τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα απ’ ότι σας φαίνονται, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και ασφαλισμένοι που, με την αγωνιστική σας κινητοποίηση την Κυριακή, θα επιχειρήσετε να ματαιώσετε την ψήφιση των μέτρων-λαιμητόμου για το ασφαλιστικό.

Το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, εξ όσων γνωρίζω, έχει, εκτός της κυρίας εισόδου-εξόδου του, κι άλλες τρείς εισόδους-εξόδους, στην αριστερή, δεξιά και πίσω πλευρά του.
Είτε, λοιπόν, πάτε από νωρίς και τις μπλογκάρετε όλες, ώστε να μην μπορεί κάποιος να μπεί και να ψηφίσει είτε, μιας και τους ξέρετε έναν έναν και προσωπικά, περιμένετε έξω απ αυτές, να βγούν οι 153 των αριστεροχριστιανιστών που θα ψηφίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο.

Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σας πώ, διότι υπάρχει κίνδυνος να με πάνε μέσα για προτροπή σε βίαιες ενέργειες, που στόχο έχουν να καταλύσουν την αγαπημένη σας δημοκρατία.
Κι εγώ δηλώνω νομοταγής πολίτης…..

Ῥούσσης Νῖκος

«Απεργιακές κινητοποιήσεις, το ερχόμενο τριήμερο, στην Ελλάδα για να μην περάσει ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που έχει συμφωνηθεί μεταξύ δανειστών και ελληνικής κυβερνήσεως.
Η ελληνική κυβέρνηση επείγεται να το εγκρίνει στην Βουλή έτσι ώστε, η καταχρεωμένη Ελλάδα να μπορέσει να ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΕΙ»

Ἰδέες ἀπὸ ἕναν νομοταγὴ πολίτη...2

Σας μεταφράζω το ρεπορτάζ, όπως ακριβώς το μετέδωσε, πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων του, το Ραδιόφωνο RFM του Στρασβούργου.
…και σημειώνω ότι, μας πήραν χαμπάρι, μας κράζουν με τον τρόπο τους και προκαλούν, εμμέσως πλην σαφώς -αλλά ορθώς κατά την γνώμη μου- την αγανάκτηση των Γάλλων φορολογουμένων.
Καλημέρα στα …γκαρσόνια της Ευρώπης!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply