Ἀναμένοντας ἠθικὴ δικαίωσιν…

Ἀναμένοντας ἠθικὴ δικαίωσιν...

Το μόνο που απομένει τώρα, για να βρώ κι εγώ την απόλυτη ηθική δικαίωση για τις εμμονές μου, είναι να βγεί η Γριοβασίλω και απαντώντας στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, να πεί ότι ο Γιάνης (μ ένα «ν»), είναι μια κρυφή …λούγκρα, ότι έχει μόνιμο γκόμενο και βιτρίνα την σύζυγο του, ότι δεν χώνεψε ποτέ του τον Σόϊμπλε γιατί είναι ανάπηρος και δεν του …έκατσε και ότι λατρεύει την Λαγκάρντ και την Βερκουλέσκου γιατί είναι πλακομουν@ύδες.

«Αντιλαμβάνεσθε, ότι μία Αριστερά του κώλου, δεν θα μπορούσε να έχει στις τάξεις τέτοιες ερμαφρόδιτες προσωπικότητες» θα πεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η εμμηνοπαυσικιά κυβερνητική εκπρόσωπος.
…και μόλις βρούν το θάρρος και βγούν και εκείνοι οι τρείς βουλευτές του Σύριζα, που είδαν το βίντεο με τον Σακελαρίδη να βάζει τα καρόττα στον κώλο του και το ομολογήσουν δημόσια, εγώ θα μπορέσω, πλέον, να κλείσω ήσυχα τα μάτια μου.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply