Ἡ ἐλπίδα …ἐπιστρέφει!!!

«Η Ελπίδα επιστρέφει», μας πληροφορεί το …παλλόμενο δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ἡ ἐλπίδα ...ἐπιστρέφει!!!1

Δεν μας λέει, όμως, που είχε πάει, πότε επιστρέφει, από πού επιστρέφει και εν πάσει περιπτώσει τι στο διαολο έρχεται να κάνει.
Καθότι, τόση χαρά μαζεμένη δεν αντέχεται….

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Έχω να κάνω μία πάρα πολύ σοβαρή πρόταση στον πρωθυπουργό, που τρέλλανε τους πάντες στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, υποστηρίζοντας, μετά βεβαιότητος ότι εφέτος θα έχουμε την καλλίτερη τουριστική χρονιά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
«Με ένα εκατομμύριο Ρώσσους τουρίστες και άλλους τόσους από την Τουρκία, που θάλθουν μόλις καταργηθεί η βίζα, δεν κάνουμε δουλειά μεγάλε.
Οι προσπάθειες θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προσέλκυση τουλάχιστον πεντακοσίων εκατομμυρίων Κινέζων το καλοκαίρι στην Ελλάδα, στους οποίους εντέχνως θα συστήσετε, να αφήνουν τα σκουπίδια τους όπου νάναι, χωρίς καμμία ενοχή.
Το οικονομικό όφελος θα είναι διπλό.
Πρώτον από τα γουάν που θα κατακλύσουν, άμα τη αφίξει τους, την χώρα και δεύτερον από την εκμετάλλευση, μέσω της ανακυκλώσεως, των σκουπιδιών που θα αφήσουν στο πέρασμα τους οι Κινέζοι τουρίστες.»

Ἡ ἐλπίδα ...ἐπιστρέφει!!!2

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply