Γιὰ …ψιλιασμένους!!!

Γιὰ ...ψιλιασμένους!!!Μόλις τώρα, πήγα να γράψω ένα μακρυνάρι κείμενο για το ότι, όλοι εμείς οι ψιλιασμένοι αλλά αδυνατούντες να επηρεάσουμε τις εξελίξεις, είχαμε καταλάβει ποιοί, μετά την πτώση της Χούντας, στήριξαν τον «Εθνάρχη»  και μας τον φύτεψαν για μια οκταετία εδώ, καθώς και το γιατί οι Αμερικανοί έστειλαν, την ίδια εποχή, τον λαοπρόβλητο Ανδρέα να πιάσει στασίδι και να περιμένει την ώρα που θα γινόταν πρωθυπουργός της δύσμοιρης αυτής χώρας.

Όλοι εμείς οι ψιλιασμένοι καταλάβαμε ότι η παρένθεση της Οικουμενικής Ζολώτας ήταν για να εξοφληθούν κάποια γραμμάτια στους άρχοντες της διαπλοκής σε αυτόν τον τόπο, που πήραν εργολαβία τα ψηφιακά του ΟΤΕ εις τον αιώνα τον άπαντα και έστρωσαν το χαλάκι των δωροδοκιών, προς κάθε επιχειρηματία και πολιτικό που σεβόταν τον εαυτό του, προκειμένου να έχουν «άκρες» να πορεύονται.

Εν πάσει περίπτώσει πήραμε, εν ολίγοις, χαμπάρι γιατί ο Σαμαράς έρριξε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη και καλά για το «Μακεδονικό» και παρακολουθώντας έναν μαλάκα λαό να πορεύεται, τρώγοντας επιδοτήσεις και χορεύοντας τσιφτετέλια, είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι κάποοιος θα ζήταγε την βοήθεια των διεθνών δανειστών, για να μην χρεωκοπήσουμε.

Τα όσα επακολούθησαν, όλοι εμείς οι ψιλιασμένοι, τα θεωρήσαμε νομοτελειακά καθ’  όσον, όπως πολύ καλά είχαμε αντιληφθεί, η χώρα χρώσταγε και με κάποιο τρόπο θάπρεπε να …πλερώσει.

Αύτό, όμως, που κάποιος από εμάς τους ψιλιασμένους, δεν έχει ακόμη εμπεδώσει, είναι γιατί οι Αμερικανοί στήριξαν ένα ανεπάγγελτο πουστόπαιδο και το έκαναν πρωθυπουργό της χώρας.
Με άλλα λόγια, δηλαδή, το ερώτημα που βασανίζει όλους εμάς τους ψιλιασμένους είναι το ποιά είναι τα «προσόντα» του …ζαβού που εκτίμησαν οι αμερικανοί, τον έβαλαν να ευνουχίσει κάθε έννοια της Αριστεράς και να εφαρμόσει αυτά που οι προηγούμενοι (που για κάποιους τελειωμένους μαλάκες δεν ήταν καλλίτεροι), χωρίς να ανοίξει μύτη.

Θάλεγα, για μας τους ψιλιασμένους, ότι το Σύνθημα «Έξω τώρα οι Αμερικανοί», θα πρέπει να εμπλουτισθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ και να πάρει την μορφή «Έξω τώρα οι Αμερικανοί και τα τσιράκια τους».
Διότι, λέμε όλοι εμείς οι ψιλιασμένοι, σε λίγο δεν θα μπορούμε να πουλήσουμε ούτε ένα βαρέλι από τα πετρέλαια του Αιγαίου κορόϊδα…

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply