Τό soro-indymedia πολεμᾶ τά ναρκωτικά;

Τό soro-indymedia πολεμᾶ τά ναρκωτικά;3

Ποῦ νά τό ποῦμε καί ποιός νά τό πιστεύσῃ;
Κι ὅμως… Τόσα χρόνια κατὰ τῶν Ἑλλήνων, κατ’ ἐντολὴν τοῦ Soros, κατὰ τοῦ δικαίου καὶ κατὰ κάθε δικαιοσύνης, ξαφνικὰ ἀπεφάσισε νὰ κτυπήσῃ τὰ ναρκωτικὰ ἡ …«ἀναρχία» λέμε!!! Ὄχι τά πρακτόρια τοῦ Soros;

Τό soro-indymedia πολεμᾶ τά ναρκωτικά;

Δολοφονία ἐμπόρου ναρκωτικῶν καὶ ἡ προκήρυξις ἐστάλη στὸ indymedia.
Προβάλλεται ἡ ἐν λόγῶ δολοφονία ἀπὸ ὅλα τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως σὰν κάτι τρομερὸ καὶ φοβερὸ ἀλλὰ …δίκαιον!
Ναί, ἀλλὰ τόσα χρόνια, εἰδικῶς σὲ αὐτὲς τὶς περιοχές, τὰ ναρκωτικὰ δίδουν καὶ παίρνουν, ἀλλὰ δὲν ἐνοχλήθηκε κάποιος.
Θὰ τολμοῦσα μάλιστα νὰ ἰσχυρισθῶ, βάσει μαρτυριῶν, πὼς μᾶλλον σχετίζονται καὶ ἀρκετοί, φερόμενοι ὡς …ἀντιεξουσιαστές, μὲ τὸ ἐπάγγελμα.

Τί μοῦ θύμησε τώρα ὅλο αὐτό;
Μπᾶ… τίποτα σπουδαῖον…
Μόνον τὶς τακτικὲς τῆς μαφίας τοῦ Παλέρμο…

Τό soro-indymedia πολεμᾶ τά ναρκωτικά;2

πηγὴ

Ὅπως ἀντιλαμβάνεσθε δὲν χωροῦν στὴν ἴδιαν πόλιν, ἤ, ἔςτὦ περιοχή, δύο μαφίες ταὐτόχρονα.
Καὶ στὸ Παλέρμο ἔπιασαν δουλειὰ γιὰ νὰ μὴν χάσουν τὰ …«πόστα» τους!!!

Ἡ μία μαφία λοιπὸν θὰ ἐξοντώση σίγουρα τὴν ἄλλην, ἰδίως ἐὰν τὸ «παιχνίδι» τὸ στήνει ὁ Soros μὲ τὴν μαριχουάνα του.

Καταλάβαμε τί συνέβη ἤ ἀκόμη ψαχνόμεθα;
Ἐὰν ὄχι τὶς ἀπορίες μας στὸ indymedia  ποὺ ἔχει καὶ τὶς σχετικὲς …ἄκρες (κατὰ τὴν «ἐλευθεροτυπία» κάποτε) γιὰ νὰ λαμβάνῃ προκηρύξεις.

Φιλονόη

Σημείωσις.

Καὶ δύο ἡμέρες μετὰ γέμισε ἡ παραλιακὴ μὲ σηματάκια τῆς μαριχουάνας.
Χά…
Ὄχι, ὄχι, ὄχι… εἶναι …«τυχαῖον»!!!

ΣΟΚ στην παραλιακή: Γέμισαν όλα τα φανάρια με..ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ! (απίστευτες ΕΙΚΟΝΕΣ ξεφτιλίζουν Κράτος και νόμους)

Τό soro-indymedia πολεμᾶ τά ναρκωτικά;4

Από το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο, την Γλυφάδα μέχρι και την Βάρκιζα δεν πίστευαν στα μάτια τους οδηγοί και διερχόμενοι αφού κάθε 200 μέτρα, σε κάθε σηματοδότη παρατηρούσε κάποιος αυτές τις εικόνες που φανερώνουν την ανυπαρξία του κράτους και της Πολιτείας.

(Ρεπορτάζ-Εικόνες: Θάνος Κόκκαλης για την the-f-times.gr)

Από το πρωί της Κυριακής (3-7-16) γέμισαν οι σηματοδότες της παραλιακής λεωφόρου με το σύμβολο της μαριχουάνας που πήρε την θέση του πράσινου καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν ειδικά διπλά αυτοκόλλητα επάνω σε κάθε φανάρι ιδιαίτερα στο ρεύμα Αθήνα προς Παραλιακή.

Πειραγμένος..σηματοδότης λίγο μετά την Γλυφάδα

Οι πληροφορίες που έχει στην διάθεση της η the-f-times.gr αναφέρουν μέχρι στιγμής ότι η παράνομη πράξη πιθανότατα πραγματοποιήθηκε Σάββατο ξημερώματα προς Κυριακή και εκ του αποτελέσματος μπορούμε να μιλήσουμε για μια πολύ οργανωμένη και καλά σχεδιασμένη ενέργεια.

Πειραγμένος..σηματοδότης στην περιοχή της Βούλας

Είναι όμως απορίας άξιον πως οι άγνωστοι κατάφεραν να τοποθετήσουν εκατοντάδες αυτοκόλλητα κατά μήκος της παραλιακής, σε όλα τα φανάρια πλην των κρεμαστών, και να μην γίνουν αντιληπτοί από κάποιον!

Το σηματάκι αποτελείται από διπλό αυτοκόλλητο, το μαύρο περίγραμμα με το γνωστό σύμβολο και από επάνω διάφανη αυτοκόλλητη ζελατίνα, χρειάστηκε δηλαδή το καθένα από αυτά κάποια λεπτά για να τοποθετηθεί σωστά και ευθυγραμμισμένο.Τό soro-indymedia πολεμᾶ τά ναρκωτικά;8Τό soro-indymedia πολεμᾶ τά ναρκωτικά;7Το διπλό αυτοκόλλητο που τοποθέτησαν οι άγνωστοι σχεδόν σε κάθε φανάρι της παραλιακής, πλην των κρεμαστών.Ίσως την επομένη φορά να φέρουν μαζί τους και σκάλα για να μην αφήσουν κάποιον σηματοδότη παραπονεμένο..

Είναι προφανές ότι οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν παραποιώντας τον πράσινο σηματοδότη να περάσουν το μήνυμα πλήρους νομιμοποιήσεως της μαριχουάνας-κάνναβης στην Ελλάδα, φροντίζοντας το μήνυμα τους να το δουν όσοι κατηφόρισαν στην παραλιακή για να δροσισθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Στο ρεύμα της επιστροφής, δηλαδή από παραλιακή προς Αθήνα, οι εμφανίσεις της «μαριχουάνας»  επάνω στους σηματοδότες ήταν πιο αραιές, προφανώς οι άγνωστοι δράστες ξέμειναν από αυτοκόλλητα…ή τα ξεκόλλησαν περαστικοί.

Παρόμοιο φαινόμενο είχε καταγραφεί το 2011 στην Θεσσαλονίκη σε έναν και μοναδικό σηματοδότη, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας ακριβώς δίπλα στο θέατρο Εγνατία.

Δείτε την φωτογραφία από τότε:

2011 σε έναν και μοναδικό σηματοδότη στην Θεσσαλονίκη

πηγὴ

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply